Egész évben elözönlik a deviánsok Budapest utcáit

Budapest Pride, Aszex Pride, most meg Transz Pride. Nincs már olyan hónap, hogy ne árasztanák el Budapest utcáit a deviánsok?

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mily meglepő, hogy a Háttér Társaság szervezésében megvalósul ismételten egy, a normalitást gyalázó, az aberrációt hirdető rendezvény. Május 11-én ugyanis ismételten Budapest utcáira vonulnak a deviánsok, ezúttal a transzneműség égisze alatt.

Az esemény kezdetének a Publicius Groupe Hungary ad otthont, ahol a lobbisták felkészítik a résztvevőket, hogy minél hatásosabb legyen az LMBTQP legújabb demonstrációja. A Publicius Groupe az egyik legnagyobb Magyarországon működő kreatív-, digitális- és médiaügynökség.

A Pest belvárosában lezajló vonaglásra 15:30-kor fog sor kerülni, szóval ne lepődjön meg senki, ha hányingerkeltő lényekkel találkozik akkortájt.

A lobbisták pedig pénzzel is oly bőven ki vannak tömve, hogy a vidékről érkezőknek akár a szállását és utazási költségeit is állják.

A hangzatos “No gender”, meg gyermekvédelmi jelszavak közepette elkeserítő, hogy egyre nagyobb teret nyer az LMBTQP-közösség hazánkban. Érdemi intézkedésekre van szükség, különben hamar a nyugat-európai helyzetben találhatjuk magunkat.

Kecskeméten letiltották a vászonról az LMBTQP-lobbifilmet

14 éves fogyatékosra gerjednek az LMBTQPedofilok?

(Szent Korona Rádió)