Nemzeti színbe öltöztetett globalista létrontás – Így áll össze Magyar Péter EP-listája

Az elmúlt egy hónapban a teljes magyar közélet Magyar Pétertől volt hangos. Az elkeseredett ellenzéki szavazók és a Fideszből kiábrándultak is benne látják az új messiást, akit már lassan 15 éve várnak, különböző politikusok képében, a pártok pedig félnek mert kisebb-nagyobb mértékben minden tábor szavazóit megszólítja egy-egy kijelentésével. De kit vagy mit szolgál ez a nemzeti színbe bújtatott, nárcisztikus pszichopata, aki képes volt a saját feleségéről hangfelvételt készíteni? Ahhoz, hogy ezt megállapítsuk a legjobb, ha megnézzük kik a jelöltek az EP-listáján, amelyből világosan látszik egyfajta értékválasztás.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Dávid Dóra

Kezdjük a lista 2. helyével, Dávid Dórával, a Facebook-uralom egyik segítőjét. A listát egyébként  Magyar Péter vezeti, de ő kijelentette, hogy nem fog kimenni Brüsszelbe, ezért gyakorlatilag Dávid az abszolút befutó. Ezt annak köszönheti, hogy a 2. helyet a legtöbb szavazatot kapó nőnek tartották fenn. Ilyen, az USA-ra emlékeztető női kvótát még nem láthattunk itthon és nem arra utal, hogy Magyar Péter egy igazi konzervatív jobboldali lenne, mint ahogy azt hangoztatja. Ezzel az erőltetett feminizmussal gyakorlatilag csak azt segíti, hogy a megfelelő pozíciókat ne a hozzáértők, hanem más tulajdonságaik miatt előnyhöz jutottak töltsék be. Elég csak a proletárdiktatúrára gondolni ugye.

Dávid Dóra bemutatkozó videójából megtudhatjuk, hogy több brit egyetemre is járt és ott szerzett jogi diplomát. Ez már eléggé baljós, annak tudatában, hogy a brit egyetemek köztudottan a baloldali agymosás egyik fő központjai. Dávid egyébként Londonban él, bizonyára nagy hazafi lehet, ha minden rossz érzés nélkül telepedett le ott. Állítása szerint egy tech multi jogi tanácsosa, azt viszont elfelejtette megemlíteni, hogy ez a cég a Meta, ami a Facebook és az Instagram üzemeltetője. Gyakorlatilag annak a cégnek ad jogi tanácsokat, amelyik élen jár a normalitáspárti vélemények üldözésében és a szólásszabadság sárba tiprásában.

Emellett természetesen ő is végletekig Nyugat-mániás, az Európai Ügyészséget reklámozza, szerinte jót tenne hazánknak a nagyobb ellenőrzés. Lényegében azt a minimális szuverenitásunkat is meg akarja szüntetni, ami még maradt.

És ha ez nem volna elég, Dávid pénzzel támogatta az ukrán hadsereget. Nem a kárpátaljai civileket, nem az ukrán menekülteket, hanem a fronton harcoló katonákat… Ő vélhetően biztosan Európai Parlamenti képviselője lesz hazánknak, pontosabban a globalista erőknek.

Tarr Zoltán

Eléggé fajtajelleges a feje

A lista következő jelöltje Tarr Zoltán. Neki a fő mondanivalója, hogy Balog Zoltán ellensége. Tarr 2015-ig volt református lelkész és zsinati tanácsos. Hivatását azért hagyta ott, mert nem tetszett neki az, hogy az állam egyre szorosabbra fűzi a kapcsolatot a református egyházzal, mivel ő teljesen szekularizáció-párti modernista. Itt felmerül a kérdés, hogy mennyire vehette komolyan a hivatását, ha egyik napról a másikra otthagyta a lelkészi szolgálatot és elment világi életet élni?! Több szót nem is érdemel, de hogy röviden levonjunk egy tanulságot, nem valószínű, hogy benne is ég a Horthy-nosztalgia, ami a hazai reformátusok jelentős részében igen.

Dr. Kulja András

Kulja András egyértelműen a lista legpopulárisabb tagja, közvetlenül Magyar Péter után. TikTok csatornája több, mint 365.000 követővel rendelkezik, nagyrészt ismeretterjesztő videókat csinál az orvostudománnyal kapcsolatban. Csakhogy ez a gyakorlatban nem ismeretterjesztés, hanem egy szcientista hittérítés. Egyfolytában az oltást reklámozta és összeesküvés-elmélet hívőnek bélyegzett mindenkit, aki azt merte mondani, hogy a koronavírus egy laborvírus. Aztán persze kiderült, hogy nem neki van igaza, de ez “mellékes”.

Kulja egyébkét pszichiáter és sebészorvosi végzettséggel rendelkezik, így a virológia egyáltalán nem szakterülete, szóval csak a hivatalos narratívát böfögte vissza, amit ő is vallásos áhítattal fogadott el, mint bármit amit a nagybetűs tudomány állít.

Politikai programja neki is végtelenül felszínes, nagyrészt azzal kampányol, hogy Nyugaton mennyivel jobb az egészségügy, meg úgy alapjában véve az élet. Ahelyett, hogy elköltözött volna ő is külföldre, mint a jelölttársainak nagy része, inkább influenszerkedni kezdett. A listaállítás szempontjai tehát érthetőek: kellenek rá népszerű tiktokkerek is. Igazi államférfiakat persze ezen a listán sem találunk…

Lakos Eszter

Ennek se a honfoglalókkal jöttek be az ősei…

A következő versenyző Lakos Eszter. Róla annyit érdemes tudni, hogy Bolognában és Milánóban tanult nemzetközi jogot és uniós jogot, majd tíz éven keresztül Brüsszelben dolgozott, az Unióval kapcsolatos kutatási területen. Ezt nem részletezte ki, de merjük feltételezni, hogy ez is valami atlantista fertő lehetett. Kampányvideója tipikusan a “bezzegnyugat” kategória, megemlítve, hogy ő “innovációs elköteleződésű”, ami egy virágnyelven előadott, progresszív modernistát jelent.

Dr. Gerzsenyi Gabriella

Gerzsenyi Gabriella Brüsszel után szabadon című könyvének bemutatója

Gerzsenyi Gabriella kárpátaljai születésű, valószínűleg ő teljesíti a “határon-túli kvótát” a listán, de csak születésileg határontúli, mert “természetesen” ő is Brüsszelben élt. Életútja nem különösen kiemelkedő, teljesen hozza a klasszikus, frissen megjelent, nyugatról hazajövő ellenzéki politikust, amilyenek anno a Momentumosok is voltak. 15 évig élt Brüsszelben és dolgozott az EU-nak, majd hazajött és civil életet élt.

A videója nem több, mint egy nagy adag lózungpuffogtatás, nyílt párbeszédről, a széthúzás megszüntetéséről, a gyűlöletről és minden olyanról, amiről már beszéltek a korábban megbukott balosok.

Valószínűleg ebből már jól látszik, hogy valójában mit is képvisel Magyar Péter bandája. Atlantizmust, EU-mániát, modernizmust és mintha a Fidesz propagandagépezetének dobnák fel a magas labdát: sok-sok brüsszelitát. Átnézve a jelöltek eddig életútját, érthetetlen, hogy magukat hazafinak tételezők hogyan szavazhatnak ilyen alakokra. Csodás demokrácia, ami egyenlő a népámítással.

(Szent Korona Rádió)

Mégsem Magyar Péter oldalán indul a migránssimogató, cionista buzeráns, de nem a világnézete miatt

Egyre több baloldali szereplő tűnik fel Magyar Péter mögött

Oltásfetisiszta TikTok doki került Magyar Péter EP-listájára – fölényesen a legtöbb voksot kapta a listás szavazáson