Mégsem Magyar Péter oldalán indul a migránssimogató, cionista buzeráns, de nem a világnézete miatt

Egy rövid ideig úgy állt a dolog, hogy egy migrációpárti, Izrael-barát, LMBTQP-lobbista fogja betölteni Magyar Péterék harmadik budapesti polgármester jelölti helyét. A baloldal új üdvöskéje azonban hamar meggondolta magát a buzeránssal kapcsolatban, de még véletlenül sem az aberrált lobbi támogatása, vagy egyéb világnézeti deviációja miatt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Újabb két budapesti polgármesterjelöltjéről adott hírt a Tisza Párt, a korábban bejelentett Balogh Balázs után a VII. kerületben a Színes Erzsébetváros elnökét, Lajos Bélát, míg a XI. kerületben Orbán István Árpádot indítják Magyar Péterék, írja a Telex.

Lajos Béla egy civil szervezet, a Színes Erzsébetváros Egyesület elnökeként még 2023 decemberében közölte, hogy önálló polgármesterjelöltet indítanak a 2024-es önkormányzati választáson, emellett mind a tíz helyi választókerületben saját jelöltjük lesz.

Lajos Béla akkor azt mondta, hogy a kerület jelenlegi vezetésének örülnie kellene, hogy a civileknek van saját „arcélük”. A Niedermüller Péter-féle kerületvezetéssel az egyesületnek vegyes a kapcsolata: próbáltak konstruktívnak lenni, de szerintük vannak ügyek, amikben a kerület „nem tudta felvenni a tempót”. Ezek miatt voltak súrlódásaik is az elmúlt években, több akciójuk gerillaként valósult meg. Abban bíznak, hogy a jövőben komolyan fogják őket venni, mert jelenleg nem ezt tapasztalják. Az országosan szervezett pártoktól függetlenül indulnak, és nem is terveznek együttműködni semelyik politikai párttal – jelentette ki akkor kérdésünkre Lajos Béla, ez azóta ezek szerint megváltozott, majd újból megváltozott, hiszen a Tisza Párt listájáról ismét visszakerült a saját pártjának listájára. Az ifjú deviáns úgy látszik, hogy gyakrabban vált pártot, mint más alsónadrágot.

De ki ez a Lajos Béla, akiről Magyar Péter úgy gondolta, hogy polgármesterjelöltjeként megjeleníti az ő és új pártja értékrendjét?

Migránssimogatás, genderlobbi, cionizmus, mi kellhet még?

Az aradi születésű deviáns románul hergelt a férfi és nő házasságán alapuló család fogalmának alkotmányba iktatásáról rendezett ottani népszavazás ellen.
A zsidó érdekek feltétlen kiszolgálása az antiszemitizmus-ellenesség álcája alatt.
Ezt az alakot szerette volna polgármesternek Magyar:

Nos igen, őt indította volna a VII. kerület polgármesterjelöltjeként Magyar Péter, azonban az együttműködésük hamar megszűnt, de még véletlenül sem a lény deviációi vagy téveszméi miatt.

Lajos neve mellett a Választás.hu-n csütörtökön este jelent meg, hogy váltott, vagyis visszalépett a Színes Erzsébetvárosért polgármesterjelöltjeként, és Magyar Péter Tisza Pártjával gyűjti az aláírásokat, pénteken kora délután azonban már azt közölte a Színes Erzsébetváros Facebook-oldalán, hogy mégis minden marad a régiben.

– A Magyar Péter vezette Tisza Párttal közösen kezdtünk tervezni az elkövetkező hetekre. A folyamat során láttuk azt, hogy közösen erősebbek lehetünk, de azt is láttuk, hogy Erzsébetvárosban a Színes Erzsébetváros közössége nagyon erős civil identitással rendelkezik, ezért közösen azt érezzük és úgy látjuk, hogy a Színes Erzsébetváros június 9-én és az azt követő időszakban is önállóan kell kiálljon és dolgozzon azért, hogy Erzsébetváros fejlődő, élhető, zöld, a lakók igényeire odafigyelő kerület legyen. Ennek érdekében, a mai nappal megerősítem önálló indulásunkat az önkormányzati választásokon – írta Lajos, hozzátéve, hogy a Színes Erzsébetváros önálló polgármesterjelölttel és tíz egyéni körzetben civil jelöltekkel indul neki a választásnak.

A gyors váltás mögött állítólag az áll, hogy

Lajos az LMP által indított Vitézy Dávidot támogatta a főpolgármester-jelöltek közül, ami nem aratott tetszést Magyaréknál.

Hont András eközben Facebook posztban fejtette ki, hogy szerinte Magyarék még látszólag sem akarnak elhódítani kerületet a Fidesztől

Ezen felül Gyurcsányék is úgy érzékelik, hogy Magyarék az ellenzéki polgármesterek újraválasztását veszélyeztetik, ugyanis “a Demokratikus Koalíció (DK) petíciót indít, hogy senki se veszélyeztesse a Fideszt öt évvel ezelőtt legyőző ellenzéki polgármesterek újraválasztását” – fogalmazott pénteki, online sajtótájékoztatóján a DK frakciószóvivője.

Kálmán Olga az MTI szerint arról beszélt, hogy Magyar Péter pártja több fővárosi kerületben is “ráindul” a “sikeres és népszerű összellenzéki” polgármesterekre.

A parlamenti képviselő azt mondta, hogy ezeket a hivatalban lévő polgármestereket egy most előkerülő, helyben ismeretlen jelölt nyilván nem tudja legyőzni, de ha megoszlanak az ellenzéki szavazatok, az veszélyeztetheti az újraválasztásukat.

Végre valaki: Magyar Péter kimondta, hogy Dobrev Klára ocsmány

Egyre több baloldali szereplő tűnik fel Magyar Péter mögött

(Kuruc info nyomán Szent Korona Rádió)