Oltásfetisiszta TikTok doki került Magyar Péter EP-listájára – fölényesen a legtöbb voksot kapta a listás szavazáson

Magyar Péter korábban azzal hárította el a gyanút, miszerint összefonódás fedezhető fel az őt körülvevő személyek és a nagy, gyógyszerekben és Covid-vakcinákban érdekelt óriásvállalatok között, hogy “nincs mondandója” a gyógyszer- és oltáslobbi “konteó” kapcsán. Pedig lehetne. Első körben megmagyarázhatná, hogy kerül egy ismert oltásfetisiszta pártja EP-listájára? 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Dr. Kulja András ugyanis pontosan egy olyan személy, akit ezek a “konteósok” egy oltás- és gyógyszerlobbi által pénzelt párt EP-listájára vizionálnának. Noha annakidején annyi “oltásceleb” orvos visszhangozta a fősodrat által elvárt dogmákat, hogy könnyű elsiklani a kevésbé ismertek nevei fölött. Kis utánajárással azonban Kulja Andrásról is kideríthető, hogy ugyanazt fújta, mint Duda, Boldogkői és társaik, csak kevésbé sikeresen. Mint a legtöbb kollégájának, neki is rendkívül rosszul öregedtek a “ténymegállapításai”. Először például teljes magabiztossággal kijelentette a 10 tévhit a koronavírusról videójában, hogy “tévhit”, hogy a Covid-19 laboratóriumból származik. Ez akkoriban történt, mikor a Facebook és társai cenzúráztak és tiltottak mindenkit, aki erről bizonyítékokat osztott meg, így könnyen lehetett manipulálni a közvéleményt, ahogyan az is nyilvánvaló volt, a globalisták elvárása a vírus “természetes eredetének” sulykolása.

Később aztán annyi bizonyíték támasztotta alá a “laborvírus” elméletet, hogy már a kék-fehér cenzorok sem tudtak szembenni velük, így feladták a harcot, és közölték, a jövőben nem tiltanak senkit, aki bizonyítékokat oszt meg a Covid-19 laboratóriumi eredetével kapcsolatban. Ezen “neves szaktekintélyek” azonban ezt követően sem relativizálták álláspontjukat.

Dübörög az oltáspropaganda

Dr. Kulja András az oltáspropagandából is kivette a részét, nem hiába tüntették ki az “Év Covid Orvosa” díjjal.

Most, hogy már 3,5 millió embert beoltottak, egyre több embernél érzem azt, hogy megnőtt a bizalom, és hogy szeretnék megkapni az oltást, mert tudják, hogy csak így úszhatják meg a betegséget, és csak így térhetnek vissza a régi életükhöz

nyilatkozta az M1-en, hiszen, emlékezhetünk, akkoriban a kormánypropaganda épp úgy tolta a Covid-vakcinákat, mint a globalisták médiumai. Azóta tudjuk, nem úszták meg a fertőzést az oltottak sem, nem “pattant le róluk a vírus”, mert a vakcina csak egy kísérleti szer volt, nem pedig egy “golyóálló mellény”. A mondat másodikfele is érdekes, miszerint “csak így térhetnek vissza régi életükhöz” – ez tán csak nem egy utalás arra, hogy az oltatlanokat meg kell bélyegezni, el kell tiltani a közösségi terektől, sőt, ki kell őket rúgni, míg meg nem törnek?

Kulja az oltáspropaganda kellős közepén oltási turnusban elővizsgáló volt, vagyis ő bírálta el a vakcina beadására érkező kollégái olthatóságát. Ő akkoriban olyanokat hangoztatott, miszerint

jó esetben 3–5 évig is kitarthat a koronavírus ellen adott oltás után az immunitás.

“Meg kell vizsgálni, hogy a beoltottak hány százaléka marad védett egy év múlva is. Ha a többség immunrendszere emlékezni fog az oltásra, akkor ők már nem fertőznek tovább, így azok sem kaphatják el, akikben már elfelejtődött” – fejtette ki gondolatait az Indexnek az orvos, aki akkor negyedik hónapja dolgozott az egyik nagy fővárosi kórház Covid-részlegén, és egy betegedukációs csatornát is indított, hogy közérthetően tájékoztasson a megbetegedésekről. A betegek érdekében csak remélhetjük, hogy nekik valamivel “minőségibb” felvilágosítást adott, mint azoknak, akik azon tűnődtek, beadassanak-e maguknak egy kísérleti vakcinát. Mert, ha azért tették mindezt, mert abban bíztak, hogy évekig tartó immunitást kapnak, akkor egészen biztosan csalódtak, hiszen – mint kiderült – sokszor még a betegség szövődményeitől sem védett meg Karikó Katalin “csodaszere”.

De Magyar Péter EP-jelöltje azt is hangoztatta, hogy “ha nagyon halálos lenne [a Covid], akkor meghalnának a fertőzöttek, és nem tudnák továbbadni a vírust. Így viszont sokkal többen kaphatják meg, ezért kell az oltás” – most akkor halálos a vírus vagy sem? Ha erre nem is kapunk választ, azt már akkor láttuk, a fertőzéstől nem védett meg az oltás.

És ez az ember akar küzdeni az “álhírek” ellen? Ráadásul olyan elhasznált “tudósokkal”, mint Boldogkői Zsolt? Őt esetleg nem kéne rárakni Magyar Péter pártjának EP-listájára? Vagy a többi lobbicsoport is szeretné betolni az emberét?

Akkor beszéljünk a bélgázról

Aztán az oltáshisztéria lecsengett, így Kulja Andrásnak is új témákat kellett keresnie. Így jutott el a bélgázokig. Reméljük, az EP-képviselőket is inkább ezzel fogja traktálni, semmint a kísérleti vakcinák sokadik dózisának beadatásának fontosságáról.

Mi Magunk: Miért változtatta meg a véleményét Magyar Péter az orosz-ukrán háborúról?

Nem csak a logót “vette kölcsön” Magyar Péter a pártjához

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)