Krakkó új polgármestere azzal büszkélkedik, hogy rész vesz az idei deviáns felvonuláson

Krakkó új liberális polgármestere is részt vesz az idei pride felvonuláson, ezzel is teljesíti az újonnan léterejött LMBTQP-lobbista lengyel kormány elvárásait.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Donald Tusk miniszterelnök liberális pártjához tartozó Aleksander Miszalski hivatalba lépésének egyik első, és “legfontosabb” intézkedése az volt, hogy levelet küldött a krakkói pride szervezőinek.

 „Érzékeny és toleráns Krakkót szeretnék építeni, amely mindenki otthona és mindenki előtt nyitva áll. A sokszínűség az erősségünk”

– írta a polgármester a levélben, melyben kifejezte, hogy részt kíván venni a felvonuláson és aznap a városházán is kitűzik majd a szivárványzászlót.

A vonaglás idén ünnepli 20. évfordulóját és a történelme során a város korábbi, 2002 óta regnáló polgármestere egyszer sem csatlakozott.

Megválasztása előtt Donald Tusk több ígéretet is tett az LMBTQP közösség felé, például a regisztrált élettársi kapcsolat bevezetéséről. A hatalomra kerülése után lassan elindultak a negatív változások az országban, például szigorítanának a “gyűlöletbeszéd” büntetését és az új esélyegyenlőségi miniszter is ígéretet tett a queer fiatalok védelmére, jelentsen ez akármit is.

Lengyelország is foganatosíthatja a nyugati típusú LMBTQP gondolatrendőrséget?

Lengyel külügyminiszter: A NATO csapatai már meg is érkezhettek Ukrajnába

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)