Az UEFA felületein népszerűsített LMBTQP lobbi, és a négerrel reklámozott magyar válogatott mez

Az UEFA már a hivatalos felületein, szivárványos termékekkel is reklámozza az LMBTQP-lobbit, ami komolyan rányomja majd a bélyegét a 2024-es foci EB hangulatára. További hab a tortán, hogy a magyar válogatott mezének reklámjához az Adidasnak sikerült egy néger modellt találni. Mi ez, ha nem provokáció és érzékenyítés?

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az elmúlt években hozzászokhattunk ahhoz, hogy a sporton keresztül nyomulnak baloldali ideológiák. Most pedig azt láthatjuk, hogy a nyári, németországi labdarúgó Európa bajnokságot is a homoszexuális propaganda terjesztésére használja az UEFA, ráadásul hivatalos felületein keresztül.

Emlékezetes, hogy a 2021-ben lejátszott 2020-as Európa bajnokság egyik legnagyobb közéleti visszhangját kiváltó mérkőzése a Németország–Magyarország találkozó volt. A meccs előtt nem sokkal fogadták el idehaza a gyermekvédelmi törvényt, amely a baloldal szerint egy LMBTQP-ellenes jogszabály. Válaszul a Münchenben játszott német–magyar csoportmeccs idejére a házigazdák szerették volna LMBTQP-színekkel kivilágítani a Bayern München stadionját. Ezt az UEFA akkor nem engedélyezte, a mérkőzésen azonban több ezer darab szivárvány színű zászlót osztottak ki, egy férfi pedig a kezdés előtt egy LMBTQP-zászlóval szaladt be a pályára.

A 2021 nyarán rendezett Európa bajnokság a BLM őrület mellett a stadionokban megjelenő homoszexuális propagandáról marad emlékezetes

Az akciókra érkezett reakció nem tetszett az UEFA-nak

Természetesen a válasz sem maradt el magyar részről. A mérkőzés ideje alatt a hazai stadionok magyar nemzeti színű megvilágítást kaptak, de Németországban is kifejezésre került a normalitás melletti kiállás.

A müncheni lelátón ugyanis megjelent egy „LMBT? Nein, danke!” feliratú zászló. 

Többek között ezért a szurkolói megnyilvánulásért az UEFA később három zártkapus mérkőzés megrendezésére kötelezte a magyar szövetséget. A politikai témával egyértelműen provokáló német futballszövetség (DFB) semmilyen retorzióban nem részesült az esetet követően.

Homoszexuális propaganda az Európa bajnokságon

Az előzmények ismertetése után nézzük, hol is tartunk jelenleg, ami a stadionokba vitt politikai kérdéseket illeti. Gyorsan le is szögezhetjük, hogy a helyzet a normalitás szempontjából cseppet sem javult. Sőt. Végigböngészve különböző felületeket, már most kijelenthetjük, hogy

az idei lesz a legmelegebb Európa bajnokság, és nem csak a hőmérséklet miatt.

Az UEFA felületein ugyanis már beszerezhetőek a németországi Eb ajándéktárgyai, mégpedig LMBTQP színezéssel is. A legszorgalmasabban éppen a házigazda Németország tolja a homoszexuális propagandát. A DFB Pride Splatter fantázianevű terméket azonban az UEFA hivatalos shopjából is megrendelheti, akinek bírja a gyomra az ilyesmit. Angliában és Németországban sem számít újdonságnak, hogy a klubok hivatalos ajándékboltjaiban a homoszexuális propaganda termékei jelennek meg. A nyári Eb-n pedig talán igyekeznek majd bepótolni, amit a 2022-es katari világbajnokságon nem mertek meglépni az európai válogatottak, hogy maximumra pörgessék a szivárványos őrület reklámozását.

A DFB által kiadott pólót az UEFA is fontosnak tartotta forgalmazni
A póló mellett egyéb apró ajándéktárgyak is beszerezhetőek a homoszexuális propaganda színeiben

A magyar válogatott meze is elérhető

Néhány nappal ezelőtt mutatták be a mezeket, amelyekben a magyar válogatott lép majd pályára a nyári Európa bajnokságon Németországban. A hazai és az idegenbeli mezek is elérhetőek a sportszergyártó Adidas felületein. A németországi cég pedig úgy érezte, a magyar mezek fotózására mindenképpen egy néger modell lesz a leginkább alkamas.

Nála alkalmasabb modellt nyilván nem is találhattak volna

Ezek után nem lehetnek kétségeink afelől, hogy a nyári focitorna hangulatára is rányomja majd a bélyegét a baloldali politika, amely ahogy eddig is, úgy minden reakciót, jobboldali választ a provokációira üldözni, tiltani és büntetni fog, ahogyan azt tette az elmúlt években is.

A Nike és az angol fociválogatott együtt gyalázza meg a Szent György keresztet

Példát mutat a bosnyák focista: nem húzta fel a Premier League-ben a szivárványos karszalagot

LMBTQP propaganda az egész focibajnoskágon: elegük lett a játékosoknak

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)