Nem lehet buzivá nevelni? A jenki fiatalok negyede már LMBTQP-személy

A lobbisták azzal szoktak érvelni, hogy az érzékenyítések nem nevelő hatásúak, és attól még, hogy bemutatjuk a “másságot”, az nem befolyásolja a gyermekek nemi identitását. Közben pedig évről-évre egyre nagyobb a magukat valamilyen szexuális devianciába sorolók aránya az USA-ban és azon országokban, ahol erőltetik az “érzékenyítéseket”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Gallup szerdán közzétett kutatási eredményei szerint az összes amerikai felnőtt 7,6 százaléka vallja magát transzneműnek, leszbikusnak, melegnek, biszexuálisnak vagy egyéb deviáns irányultságúnak. Ez új rekord, és egyben azt is jelenti, hogy 2012 óta 4 százalékponttal nőtt az amerikai LMBTQP-közösség társadalmi aránya. Érdekes különbség, hogy a felmérés szerint a nők közel kétszer nagyobb valószínűséggel vallják magukat az átlagostól eltérő nemi identitásúnak vagy szexuális orientációjúnak, mint a férfiak.

A felmérés alapján meredeken nő az LMBTQP-identitásúak aránya generációról generációra. A boomereknek (1946–64 között születettek) még csak 2,3 százaléka tartozik az eltérő nemi identitással vagy szexuális orientációval rendelkezők csoportjába (legalábbis saját bevallása szerint), míg az Y generációnál (1981–1996) már 9,8 százalék ez az arány. A legfiatalabb, már felnőtt tagokkal rendelkező generáció (1996–2012) pedig 22,3 százalékkal messze kiemelkedik a mezőnyből, ráadásul a tavalyi kérdőívhez képest is 1,5 százalékponttal nőtt az LMBTQP-identitású fiatalok aránya.

Így gyilkol az LMBTQP-lobbi? Öngyilkos lett a transz diák, mert összevesztek a mosdóhasználaton?

Az LMBTQP valódi arca: véleménydiktatúra az egyetemi életben (VI. rész)

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)