Így gyilkol az LMBTQP-lobbi? Öngyilkos lett a transz diák, mert összevesztek a mosdóhasználaton?

Meghalt egy transznemű az Amerikai Egyesült Államokban. Nagy valószínűséggel öngyilkos lett, miután összeverekedett a lányokkal a mosdóban. Az LMBTQP-lobbi erőteljesen hálózta be az instabil személyiséggel rendelkező tizenéveseket, a valódi segítségnyújtás helyett azonban áltudományaikkal hitegetve őket még jobban belenyomják őket saját válságukba… 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az owassói, oklahomai Dagny “Nex” Benedict másodéves diák halálának oka az első orvosszakértői jelentés szerint öngyilkosság. Benedict az iskolai mosdóban verekedett össze lányokkal az iskolájában, majd másnap meghalt.

Az orvosszakértői hivatal toxikológiai jelentése szerint “a halál valószínűsíthető oka difenhidramin és fluoxetin kombinált mérgezéséből adódott”. Az orvosszakértő jelentését a toxikológiai jelentés elkészültéig nem hozták nyilvánosságra.

“A nyomozás kezdetétől fogva az owassói rendőrség számos jelét észlelte annak, hogy ez a haláleset öngyilkosság eredménye” – áll a rendőrség közleményében. “A nyomozók azonban nem kívánták megerősíteni ezt az információt anélkül, hogy az oklahomai orvosszakértői hivatal bemutatta volna a végleges eredményeket. Az oklahomai orvosszakértői jelentés mostanra nyilvánosságra került.

Az owassói rendőrség korábban azt mondta, hogy Benedict halálát nem a verekedés során szerzett trauma vagy sérülések okozták. “Az owassói rendőrség azt állítja, hogy vizsgálatuk kimutatta, hogy a 16 éves Nex Benedict halála nem az iskolában történt fizikai összetűzés utáni sérülésekkel függ össze” – áll a rendőrök február 21-én kiadott közleményében.

“Míg a nyomozás folytatódik a verekedés ügyében. Az orvosszakértői hivatal előzetes információi szerint teljes boncolást végeztek, amely azt jelezte, hogy az elhunyt nem trauma következtében halt meg. Jelenleg a halál okával kapcsolatos további észrevételek a toxikológiai eredmények és egyéb járulékos vizsgálatok eredményeinek megérkezéséig függőben vannak. A hivatalos boncolási jegyzőkönyv egy későbbi időpontban lesz elérhető”.

Benedict számos tiltakozás és virrasztás középpontjában állt az aktivisták részéről, akik azt állították, hogy Benedictet azért zaklatták és ölték meg, mert transznemű. Az eseményeket LMBTQP-aktivisták és az Antifa is szervezte, és Benedictet transz nem bináris mártírként ábrázolták. Ezt követően felhívások hangzottak el a transz személyek nagyobb mértékű elfogadására.

A család megerősítette, hogy Benedict a Nex nevet is használta. Benedict azután halt meg, hogy február 8-án, az iskolai verekedés másnapján kórházba került. Benedictet február 7-én hallgatták ki a rendőrök, amikor a verekedés után a kórházba ment. A verekedésben más lányok is részt vettek.

Benedict azt mondta, hogy nem ismerte a lányokat a hét előtt, és hogy őt és a barátait a ruhájuk és az öltözködésük miatt piszkálták. Benedict a rendőrségnek a testkamerák felvételei alapján elmondta, hogy a fürdőszobában odament a lányokhoz, és leöntötte őket vízzel.

Hogy micsoda? “Cenzúrázta” az Insta a deviánsokat

Az LMBTQP valódi arca: véleménydiktatúra az egyetemi életben (VI. rész)

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)