Az LMBTQP valódi arca: véleménydiktatúra az egyetemi életben (VI. rész)

Folytatjuk a török TRT által készített LMBTQP-lobbit leleplező kisfilmekről szóló cikksorozatunkat. Ezúttal egy török professzor szólalt meg, aki elsőkézből tapasztalta meg a nyugati akadémiai körökben uralkodó LMBTQP véleményterrort. Az előző részeket keresd a kapcsolódók között. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Emir Kaya török professzor feltárja a nyugati tudományos életben tapasztalható cenzúra hátborzongató valóságát, különösen az LMBTQP témákat illetően. A londoni SOAS Egyetem honlapjáról kicenzúrázott Kaya, aki az LMBTQP diskurzus egyes aspektusait kritizálta, rávilágít a deviáns program mindenre kiterjedő befolyására és annak a szellemi szabadságra gyakorolt fojtogató hatására.

A téma középpontjában a SOAS (School of Oriental and African Studies) Universitiy of London lesz, mely a világ egyik vezető intézménye Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet tanulmányozásában, amely bebizonyította, hogy a szólásszabadság a nyugati világban nem létezik, ha az LMBTQP-propagandát, annak térnyerését kritizálod.

Emir Kaya közjogi professzor az ankarai egyetemen. Tanult Nagy-Britanniában, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint Belgiumban is. Szinte abszurdnak ható története egy Facebook poszttal kezdődött. Az egyik török tudós gyermeknapon transz propagandát posztolt a gyermekek számára. Emir említést tett neki arról, hogy ez szembemegy a török törvényekkel, a nő erre azonnal letiltotta.

Ekkor határozta el, hogy cikkeket fog írni a témában. Az elsőben azt tette szóvá, hogy még kommunikálni sem lehet az LMBTQP-lobbistákkal, a másodikban pedig a különböző országok LMBTQP-helyzetére tért ki jogi szempontok alapján. Az LMBTQP-közösség azonnal támadásokat indított. Tudományos és polgári életét is célba vették. Homofóbnak, szűklátókörűnek, bigottnak titulálták azok, akik vitára sem álltak ki vele. Felvették a kapcsolatot az alma matereivel (tanulmányi helyeivel). A SOAS korábban annyira büszke volt arra, hogy Emir ott végzett, hogy külön feltüntették a honlapjukon, nos, miután a deviánsok felkeresték az intézményt, az azonnal eltávolította profilját a weblapról.

Mivel az írás nem volt offenzív, sőt kifejezetten szofisztikált volt, ezért Emir felkereste az egyetemet, mégis miért távolították el. A dékán szerint, mivel az LMBTQP-közösség nagyon sebezhető, ezért meg kell őket védeni, ennek következtében nem lehet megjegyzéseket tenni velük kapcsolatban. Emir bárhogyan is próbálkozott, nem tudta meggyőzni dékánt.

A sokszínűséget így pont az LMBTQP támadja, annak következtében, hogy mindenáron, mindentől meg kell őket védelmezni a mainstream véleményterror szerint. A SOAS például saját nevét is ennek vetette alá, hiszen azt megváltoztatta SOAS  School of Law, Gender and Media-ra. Ennek a névnek már semmi köze a keletkutatáshoz.

Emir rámutatott arra is, hogy Nyugaton szinte minden tudományos munkának érintenie kell valamilyen módon az LMBTQP témakörét. Legyen bár szó természettudományról, vagy éppen mérnöki témákról. Ebből is kitűnik, hogy a nyugati tudományos élet már nem szabad.

A forradalom pedig már saját gyermekeit falja fel. Emir LMBTQP-közösséghez tartozó több hallgatója is kifejtette, hogy ez a közösség valójában igen diktatórikus, totalitárius, hiszen ha ellent mondasz az éppen legprogresszívebb elméleteknek, akkor kivet megából. Így járt Kathleen Stock is, aki egyébként leszbikus, de azt mondta, hogy egy férfiból soha nem lehet nő. Kirúgták, azóta is meghurcolják.

Már nem beszélhetünk szabad társadalmakról és szabad egyetemekről, ha egy ilyen csoport ledominálhat mindent és mindenkit…

A teljes epizód:

Az LMBTQP valódi arca: a transszá tett autista fiú (I. rész)

Az LMBTQP valódi arca: nemváltás, testcsonkítás, gyermeki életek tönkretétele (II. rész)

Az LMBTQP valódi arca: így teszik tönkre a transzok a sportokat (III. rész)

Az LMBTQP valódi arca: Deviáns véleménydiktatúra az oktatásban (IV. rész)

Az LMBTQP valódi arca: a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő lobbiszervezetekről (V. rész)

(TRT nyomán Szent Korona Rádió)