Az LMBTQP valódi arca: a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő lobbiszervezetekről (V. rész)

Folytatjuk a török TRT által készített LMBTQP-lobbit leleplező kisfilmekről szóló cikksorozatunkat. Ezúttal egy ügyvédet szólaltattak meg, aki a lobbi erejére mutatott rá, arra, hogy a háttérből munkálkodva miként alakítják át a deviáns szervezetek egy ország életét. Az előző részeket keresd a kapcsolódók között. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Dr. Anna Loutfi brit emberi jogi és egyenlőségi ügyvédként aposztrofálja magát, ez azonban már nem azt jelenti, amire elsőként gondolnánk, hiszen pont azokat védi, akiket az “egyenlőség” zsoldosai támadnak. Az ő története ott kezdődött, amikor egy tanárral kapcsolatba került, aki nem volt hajlandó a tanulóját annak képzelt nemi identitása szerint megszólítani. A találkozásuk után hamar kitárulkozott előtte, hogy mi történik, rengeteg olyan szülő kereste fel, akinek támogatásra volt szüksége.

De kik alkotják meg ezeket a rendelkezéseket, amiktől meg kell védeni a gyermekeket, szülőket, tanárokat? Ezt a kérdést ő is feltette. A szálak nem konkrétan parlamentekhez, kormányokhoz vezetnek, nem népszavazásokon hozták meg ezeket. De akkor kik vannak az origóban? Kik erőltetik rá az iskolákra veszett ideológiájukat? Természetesen a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő lobbiszervezetek. A briteknél a legfőbb a Stonewall, mely az USA-ból származik. Ők tevékenykednek a háttérben. (Ugye, ismerős? Ez már Magyarországon is mindennapos, hiszen a külföldről finanszírozott nemzetbiztonsági kockázatot jelentő lobbiszervezetek a Háttér Társasággal az élen folyamatosan az LMBTQP érdekeinek megfelelően lobbiznak ki döntéseket.)

Loutfi kiemelte azt is, hogy az egész betűszó csupán az LMBT-ből indult, majd lett belőle LMBTQ, ki tudja meddig és hova bővítik még? De a legaggasztóbb az, hogy ennek az ideológiának az égisze alatt szinte bármit megtehetnek. Hiszen folyamatosan arra hivatkozhatnak, hogy a gyermekek jóléte okán tevékenykednek.

Egyre szélesebb körű támadásaikat, és erejüket a statisztikák pedig pontosan mutatják, hiszen exponenciálisan nő azon gyermekek száma, akik azt hiszik, hogy rossz testbe születtek. Egyre többen használnak hormonokat, nagyon sok lány köti le a mellét a pubertás kezdetén, hogy az ne nőjön meg. Az eszközöket, szereket pedig az LMBTQP-lobbicsoportok biztosítják számukra. És különbséget sem tesznek, hiszen ugyanabba a kategóriába sorolják a buzibárban tengődő nőnek öltözött férfit, mint a 12 éves kislányt, aki megijedt a pubertáskortól. Az utóbbinak biztosan nem hormonokra van szüksége, hanem szerető támogatásra, nem a buzeránsok agymosására.

Felteszi Anna azt a kérdést is, hogy vajon miért csinálják? Számos válasz van, ő az egyik aspektust világítja meg. A pénzt, a profitot. Scott Newgent amerikai ex-transz esetét hozza fel, aki szerint egy transz gyerek 900.000 dollárt ér a lobbi számára.

A nyugati demokratikusnak mondott országok korántsem demokratikusak már, a balliberális véleményterror vette át a vezető szerepet. Emelett a család intézménye is végletekig meggyengült, emiatt a lobbiszervezetek mindennemű nehézségek nélkül tudják felszívni a gyermekeket.

A Nyugatnak fel kell ébrednie – zárja gondolatait. El kell döntenie, hogy a gyermekek érdekeit tartjuk fontosabbnak, vagy a lobbiszervezetek és a hozzájuk kapcsolódó gyógyszeripar profitját.

Annyit meg kell jegyeznünk, hogy olyan szinteken ez már a kormányok és a törvényhozás műve is a nyugati államokban, hogy ott ezek a lobbiszervezetek ezen szervekbe már régen beépültek.

A teljes adás: 

 

Az LMBTQP valódi arca: a transszá tett autista fiú (I. rész)

Az LMBTQP valódi arca: nemváltás, testcsonkítás, gyermeki életek tönkretétele (II. rész)

Az LMBTQP valódi arca: így teszik tönkre a transzok a sportokat (III. rész)

Az LMBTQP valódi arca: Deviáns véleménydiktatúra az oktatásban (IV. rész)

(TRT nyomán Szent Korona Rádió)