Az a legendás cigány gyerek szeretet: vizeletes, szaros gyerekek kutyatápon éltek

Az “anya” nem gondoskodott a gyerekeiről. A kicsik teste vizelettel, széklettel volt szennyezett, és a nő magukra hagyta őket. Az “apát” körözték, ezért csak fetrengett. Képünkön nem a cikkben szereplők láthatóak, csak hasonlóak…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a nő egy Győr-Moson-Sopron vármegyei faluban egy házban lakott férjével és három gyermekével, továbbá egy ideig az apai nagypapával, az apa testvérének családjával és az apa korábbi kapcsolatából született kislányával. A zsúfolt ingatlanban cigarettacsikkek voltak eldobálva, erős dohányszag terjengett, emiatt a gyermekeknél gyakran felső légúti hurutos megbetegedés volt tapasztalható.
2023 nyarán a gyermekvédelmi munkatársak családlátogatásakor a lázasan fekvő apát otthon találták, aki azért nem fordult orvoshoz, mert elfogatóparancs volt vele szemben érvényben.

Az apa büntetés-végrehajtási intézetbe szállítását követően az önálló jövedelemmel nem rendelkező anya a gyermekeket ellátni – a hatóságok segítsége ellenére – nem tudta. Az ingatlanban eluralkodott a kosz, a dohány- és vizeletszag, rengeteg volt a légy. A gyermekek a jó idő ellenére ingerszegény környezetben, lehúzott redőny mögött, a sötét szobában tartózkodtak naphosszat. Testükön pelenkakiütéseket, gyulladást találtak a szakemberek. Előfordult, hogy a szomszédos szobában lakó rokonok által a kutyáknak kiadott ételt ették a gyermekek az udvaron.

Mindezek után az édesanya 2023 júliusában a gyermekeket hátrahagyva végleg távozott otthonról. Távozásáról nem szólt, a gyermekei kezdték el keresni őt. Ezt követően a gyermekeket először a hozzátartozók, majd – még aznap – a hatóságok látták el. A hatóságok érkezésekor a gyermekek teste vizelettel, széklettel volt szennyezett, a legkisebb, nyolc hónapos gyermek kezét és fejét lógatta, kiszáradt állapotban volt.

A vádlottal szemben a terhére rótt bűncselekmények miatt hét és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

(ATV nyomán Szent Korona Rádió)

Alaposan megleckéztették a rendszeresen bűnöző tolvaj cigányt

Nem vehette el kiskorú barátnőjét, ezért megfenyegette a gyámügyeseket a büntetett előéletű cigány

Tombol a cigány rasszizmus: megint magyarok ellen uszít az Opre Roma Párt

Míg 3 éves gyereke lopott, a cigányasszony elterelte a figyelmet

“Ez Nógrádszakál gyerekek!” – Majdnem felgyújtották az egész cigánytelepet a szemétégetők