Megszólaltak a szülők az újbudai buzipedofil óvóbácsi ügyében

Egyre több részlet lát napvilágot az újbudai pedofilügy kapcsán. Lapunk is részletesen beszámolt az esetről, mert ismét azt látjuk, hogy egy szexuális deviáns – homoszexuális férfi – kezdett el kisgyerekeket zaklatni. Az ügy kapcsán egyértelmű, hogy a szexuális devianciák egy tőről fakadnak, mind a homoszexualitás, mind a pedofília ugyan annak a nemi vágynak az elfajzásai, mint láthattuk a Bite ügy kapcsán is. Az újbudai eset kapcsán most szülők is megszólaltak.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mentális problémai lehettek és súlyos hangulatzavarokkal küzdött az a férfi, aki az egyik újbudai intézmény mosdójában szexuálisan zaklathatott egy kisgyermeket – számolt be korábban az ügy fejleményeiről a Magyar Nemzet.

Beszámoltunk arról is, hogy a pedofíliával gyanúsított Gy. Péter 2018 óta dolgozott az óvodában pedagógiai asszisztensként, most azonban a Hír TV arról ír, hogy két, az önkormányzat felügyelete alatt álló óvodában is dolgozott a 26 éves pedagógiai asszisztens.

A Célpont stábja továbbá azt is kinyomozta, hogy a szülők jelzései alapján a gyanúsítottra többször is volt már panasz. Hozzáfűzik,

az asszisztens egy másik férfival él, akinek állítólag pornográf képeket is küldött a gyerekekről. Sikerült megszólaltatniuk a szülőket is, ők úgy sejtik, hogy már évekkel ezelőtt is történhetett fajtalankodás.

Már volt azért három évvel ezelőtt is panasz erre az emberre, szülői részről is, illetve az óvónői részről is jelezték, hogy nem biztos, hogy annyira jó, hogyha gyermekek között van, de mint látjuk, hat évet ott töltött, tehát nem történt semmi az ügyben

– fogalmazott egy, a neve elhallgatását kérő szülő. A portál emlékeztet, egy homoszexuális pedagógiai asszisztenst pedofil-bűncselekmény gyanújával vettek őrizetbe, és időközben az is kiderült, hogy a nevelőanyja vezető tisztségben van az önkormányzatnál. Közben a baloldali városvezetés nem igazán igyekszik megszólalni az ügyben.

Újbudai pedofilbotrány: Nemcsak az elkövető, hanem az óvodákért felelős alpolgármester is homokos

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)