Alaposan megleckéztették a rendszeresen bűnöző tolvaj cigányt

Rendszeresen lopott egy Cegléd környéki faluban a cigány, amit megelégelt egy helyi gazda és emberei segítségével alaposan móresre tanította az éppen fát lopni induló bűnözőt. Az “áldozat” elmondása szerint az önkéntes igazságosztók megverték, megkínozták, kihúzták a fogát, majd egy kútba dobták. Talán ez elég elrettentés lesz számára a további rendszeres bűnözéstől és élősködéstől.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kalapáccsal verték, kocsi után kötve húzták, fogóval kínozták, majd egy kútba dobták – állítja egy cigány egy Cegléd környéki faluban. Kérdés persze, mennyi igaz az egészből. A cigány az RTL híradójának azt mondta, egy helyi gazdálkodó és az emberei álltak meg mellette kocsival az úton, kiugrottak a kocsiból, és kalapáccsal verni kezdték.

Állítása szerint azt mondták neki: “meghalsz, büdös cigány, eltemetünk élve”. Ezután órákig kínozták, harapófogóval kihúzták a fogát, és a falu határában az autó után kötve húzták, aztán bedobták egy kútba.

Valahogy kimászott és hazavánszorgott, ahol a családja mentőt hívott, és kórházba szállították, majd tanúvallomást tett a rendőrségen. Állítása szerint kínzói egy biciklilopással vádolták meg, amit szerinte nem ő követett el.

Miután hazaért, a rokonság gyorsan elkezdett élőzni a Facebookon, amelynek felvétele a Telegram csatornánkon megtekinthető:

A rendőrség pár órán belül őrizetbe vett egy 52 éves férfit, akit sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértéssel vádolnak. A férfi, egy helyi gazdálkodó, tagadja bűnösségét.

A lényeg azonban a riport végén hangzik el, amit az esetről beszámoló Telex, mely végig áldozatnak nevezi a cigányt, egészen véletlenül kifelejtett a cikkéből:

Többek szerint a megvert férfi többször lopott már a faluban, azt gondolják, most rossz családnál próbálkozott.

Cigányok gyilkosságainak listája – csak erős idegzetűeknek! (2016-2020 III. rész)

Könnygázzal tudták csak megakadályozni a rendőrök a cigányok tömegverekedését

Ájultra verte lánya iskolatársát a cigányasszony (+18 videó)

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)