Vérlázító: a buzeráns Pressman megtekintette a jenkik által vezetett “magyar” hadgyakorlatot

Mit keresnek itt amerikai katonák? És mit keres a mi “különlegeseink” között a szivárványcsaládos, helytartóként viselkedő David Pressman?! Most komolyan ez volna a nagy magyar szuverenitás? Ez inkább egy USA gyarmati sors. Elképesztő, hogy Magyarország belügyeibe folyamatosan beavatkozó ország nagykövetét fogadják bármilyen hivatalos helyen hazánkban. 

A HVIM harcol az amerikanizálódás ellen! Ajánld fel adód 1%-át Te is!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A beszámolót nem is kommentálják tovább, itt van változtatás nélkül.

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a Különleges Műveleti Erők Együttműködésének fontosságára hívta fel a figyelmet Szentesen, ahol az amerikai és magyar különleges műveleti erőknek az amerikai fél által vezetett gyakorlatát figyelte meg, valamint részt vett az amerikai építésű vízi járművek bemutatóján, amelyet a magyar és amerikai különleges erők tartottak.

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a délkelet-magyarországi Szentesre látogatott február 21-én, hogy megfigyelje az amerikai és magyar különleges műveleti erőknek az amerikai fél által vezetett gyakorlatát.

A nagykövet a Különleges Műveleti Erők Együttműködésének fontosságára világított rá Szentesen – írta az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége honlapján.

Amerikai és magyar különleges erőkkel töltöttem a napot. A NATO tagjaként Magyarország élvonalbeli védelmi felszerelésekhez és szakértelemhez fér hozzá. Magyarország számára a szövetség soha nem látott biztonságot teremt. Svédország NATO-csatlakozása erősebbé teszi a szövetséget, mint valaha volt

– írta az erről közzétett Facebook-bejegyzésében a nagykövet.”

(Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Pressman már nyiltan kokettál a baloldallal

David Pressman szerint antiszemita az Izraelt feltétel nélkül kiszolgáló magyar kormány

Pressman újra magyar bírókkal “tárgyalt”