Pressman már nyiltan kokettál a baloldallal

Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége által megosztott képek szemléltetik a találkozót, melyen David Pressman, három amerikai szenátor és a magyar ellenzék vezetői vettek részt. A helytartóként működő amerikai diplomata, undorító módon már a látszatra sem ad, hogy nem avatkozik bele más állam belügyeibe, és a baloldalla kokettál. Amikor törökországba ilyet tett egy nagykövet, Erdogan páros lábbal rúgta ki az országból. Ezt nem lehet diplomatikusnak nevezni, sőt, a szuveneritásunk védelme érdekében reméljük figyelemmel kísérik a magyar titkoszolgálatok is ezeket a ,,találkozókat”.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával az LMBTQP-lobbi ellen fellépő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Pressman kiemelte, hogy a szövetségesek már 21 hónapja várják Magyarország döntését Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban. A megbeszélés során a fontos témák között szerepelt a demokratikus értékek megerősítése és az európai stabilitás kérdése is. Az eseményre meghívást kapott számos magas rangú kormánytisztviselő is, ám nem vettek részt a találkozón, ami a politikai feszültségeket jelzi az Egyesült Államok és Magyarország között.

Pressman mellett a találkozón jelen voltak a magyar ellenzék vezetői, köztük Cseh Katalin (Momentum), Harangozó Tamás (MSZP), Arató Gergely (DK) és Ungár Péter (LMP). Az eseményen megbeszélésekre került sor a magyarországi politikai és társadalmi helyzetről, valamint az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatáról.

Az amerikai nagykövet korábban is találkozott magyar civil szervezetekkel és szakértőkkel, hangsúlyozva az együttműködés fontosságát a demokratikus értékek előmozdításában. Pressman Debrecenben is látogatást tett, ahol olyan szervezeteket kereste fel, amelyek az amerikai támogatásból működnek, és gyakran vesznek részt tüntetések szervezésében.

A nagykövet tevékenysége felveti a kérdést az amerikai befolyás mértékéről és módjáról a magyar politikában, különös tekintettel az ellenzéki szereplőkkel való kapcsolatára. Ez az esemény tovább mélyítheti az Egyesült Államok és Magyarország közötti politikai és diplomáciai feszültséget.

Novák Katalin ismét fogadta a buzeráns Pressmant és a “férjét”

David Pressman szerint antiszemita az Izraelt feltétel nélkül kiszolgáló magyar kormány

(Szent Korona Rádió)