Tessék példát venni: ellenálltak az iskolai LMBTQP agymosásnak

Néger muszlimoknak sikerült azt elérniük, ami miatt a fehérek nagyrészt csak hisztizni tudnak általában. Kiálltak az igazukért, nem kell a gyermekeknek LMBTQP-propagandával találkozniuk az iskolában.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával az LMBTQP-lobbi ellen fellépő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A St. Louis Park-i állami iskolák lehetővé teszik a szülőknek és gondviselőknek, hogy gyermekeik ne olvassanak LMBTQP-könyveket, miután hat szomáliai muszlim család vallásszabadságra hivatkozva jogi lépésekkel fenyegetőzött a kerület ellen.

A minnesotai iskolakörzet közölte, hogy nem értenek egyet a lehetőséggel, de az állami törvények miatt kötelesek betartani azokat. A szülőket a First Liberty Institute, egy texasi székhelyű, vallásszabadsággal foglalkozó ügyvédi iroda képviseli, amely több felszólító levelet küldött a kerületnek – írja a Sahan-Journal.

Az opt-outokat bejelentő közleményében a St. Louis Park Public Schools a következőket írta: a St. Louis Park Public Schools mindig is betartotta az állami törvényt, ebbe belefoglalva a szülők törvényben biztosított jogát, mely szerint megválaszthatják, hogy mivel találkozzanak a gyermekek.

Az iskolakörzet azt állította, hogy az LMBTQP-lobbi elűzése nem felel meg az értékeiknek.

“A védett osztályok képviseletén alapuló opt-outok nem tartják tiszteletben az iskoláinkban a biztonságos és befogadó tanulási és munkakörnyezet megteremtésére vonatkozó értékeinket. Mivel azonban ezt az állami törvények előírják, bármilyen változtatásnak az állami törvényhozók bevonásával kellene történnie” – közölte a kerület.

Októberben több St. Louis Park-i általános iskola pedagógusai olyan könyveket vezettek be, amelyekben LMBTQP karakterek szerepeltek – írja az outlet.

“Az árnyékom rózsaszín”, amely egy fiúról szólt, aki szívesen öltözik női ruhába, “A mi metróbabánk”, amely két apát követett végig egy csecsemő örökbefogadásában, és a “Ho’onani: Hula Warrior”, amely egy fiatal, genderqueer hawaii gyermek történetét mesélte el, aki egy fiú hula-társulat vezetője szeretne lenni. A szülők azt állították, hogy két általános iskola igazgatójától kérték, hogy adjon felmentést gyermekeiknek e könyvek olvasása alól, de mindkét igazgató elutasította kérésüket.

A négereknek mégis sikerült elintézniük, hogy gyermekeiknek ne kelljen találkozniuk a megrontó könyvekkel. Tessék példát venni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Alapvető emberi jog a pedofília?

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)