„A lányom veszélyben van Magyarországon” – mondta az olasz antifa terrorista apja

Az olasz antifasiszta aktivista, Ilaria Salis apja úgy látja, túl veszélyes lenne, ha lánya Magyarországon maradna fogságban. Roberto Salis szerint szélsőjobboldali militánsok Telegram-csatornákon arról beszélnek, hogy kerekesszékbe juttatják a lányát. Bár utóbbi esetről eddig nincs tudomásunk, erre talán azelőtt kellett volna gondol, hogy idejöttek hazafiakat terrorizálni. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával az Antifa terror ellen fellépő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Az olasz aktivistát védő Magyar György ügyvéd szerint védence büszke antifasiszta.

Az olasz sajtót az elmúlt időszakban uralta a tény, hogy Ilaria Salist „szörnyű” körülmények között tartják fogva egy magyarországi börtönben.

Egymás után jelentek meg a szélsőbaloldali aktivistát sajnáló cikkek, ám a diplomáciai egyeztetések után Antonio Tajani olasz külügyminiszter és Carlo Nordio igazságügy-miniszter közös közleményben hangsúlyozta, hogy nem kezdeményezik a házi őrizetbe helyezését.

A Guardian cikke szerint Olaszország meg akarja győzni hazánkat arról, hogy itt helyezzék házi őrizetbe a 39 éves nőt. Családja azonban ennek éppen az ellenkezőjét kívánja, hogy elejét vegye a szélsőségesek támadásainak.

Túl veszélyes a lányunkra nézve, ha Magyarországon marad. Továbbra is követelni fogjuk, hogy Olaszországban tölthesse le büntetését, amennyiben kiderül, hogy valóban bűnös”

– mondta Roberto Salis.

Mi lennénk a legboldogabbak, ha Magyarországon tényleg annyira rettegniük kellene az antifáknak, mint ahogy ők állítják, de ez sajnos koránt sincs így. Persze nekik már az is kegyetlen, ha minimális eljárás van ellenük, hiszen ők ahhoz szoktak, hogy minden következmény nélkül megússzák azt is, ha feldúlják a fél várost vagy ha ártatlan bolti eladókat vernek félholtra.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az olaszok nem adják ki a tavaly ártatlanokat összeverő egyik antifa terroristát

Nyilatkozott a tavalyi antifa-terror egyik áldozata: “Csoda, hogy élünk”

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)