Győzött a görög LMBTQP-lobbi – homoszexuális házasságra és örökbefogadásra is van már lehetőség

Görögországban elfogadták a törvényt, ami többletjogokat biztosít a homoszexuálisoknak, hogy házasodhassanak és örökbefogadással gyermekek életét tegyék tönkre. Az LMBTQP-lobbi nem kegyelmez az ortodox keresztény országoknak sem.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Történelmi nagyságú létrontó döntésével Görögország lett az első ortodox keresztény többségű ország, amely legalizálta az azonos nemű párok számára a házasságot és az örökbefogadást, ezáltal a gyermekek életének tönkretételét.

Görögország a 16. európai uniós ország, a 21. európai ország és a 37. ország a világon, amely törvényt hozott a homoszexuálisoknak biztosított többletjogokról. A parlament február 15-én 176-76-os többséggel szavazta meg a törvényjavaslatot.

A dél-európai ország 2015-ben terjesztette ki az élettársi kapcsolatot az azonos nemű párok számára, de a gyermekek aberrált családokban való felnövésének lehetőségétől akkor elállt. A most elfogadott törvény lehetővé teszi az azonos nemű párok számára a gyermekek örökbefogadását, és mindkét szülőt törvényes gyámként ismeri el, ami korábban természetes módon csak a biológiai szülőnek adatott meg.

A törvény azonban szeremcsére nem biztosítja az azonos nemű párok számára a reprodukciós módszerekhez való hozzáférést vagy a béranyaság lehetőségét de már így is elég komoly a probléma mértéke, hiszen elismerik az ilyen módszerrel külföldön született gyermekeket.

Kyriakos Mitsotakis miniszterelnök korábban megígérte, hogy 2023-as újraválasztásakor segíteni fogja a törvény elfogadását. Az AP jelentése szerint ezt mondta a törvényhozóknak: „Az eddig láthatatlan emberek végre láthatóvá válnak körülöttünk. És velük együtt sok gyermek is megtalálja az őt megillető helyet.

A parlamenti szavazásra az ortodox egyház heves tiltakozását követően került sor.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A genderlobbi befolyásolja a magyar baloldalt? A lengyelországi LMBTQP-program Magyarországon is erőteljesebben megjelenhet

Az LMBTQP valódi arca: nemváltás, testcsonkítás, gyermeki életek tönkretétele (II. rész)

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)