A húszik drasztikusan rettentik el a létrontó LMBTQP-lobbit – 13 nyíltan homoszexuálist ítéltek nyilvános megkövezésre

Az Irán által is támogatott, a nyugati terrorbombázókkal szembeszálló húszik bírósága nyilvános megkövezésre ítélt 13 nyíltan homoszexuális embert Jemenben. Ibb tartományban további 35 embert őrizetbe vettek, szintén homoszexualitás vádjával. A Közel-Keleten még komolyan veszik a normalitásért vívott harcot.

Támogasd adód 1%-ával az LMBTQP-lobbi ellen küzdő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy, a jemeni húszik által irányított bíróság 13 embert ítélt nyilvános kivégzésre homoszexualitás vádjával – közölte egy igazságügyi forrás. Liberális jogvédő csoportok természetesen elítélték az Irán által támogatott iszlamisták küzdelmét az LMBTQP-lobbival szemben.

A keddi ítéleteket a síita húszik által ellenőrzött Ibb tartományban hirdették ki. Az AFP-nek névtelenül nyilatkozó “igazságügyi forrás” szerint három másik embert hasonló vádak alapján börtönbe zártak, további 35 embert pedig őrizetbe vettek, szintén homoszexualitás vádjával.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kivégzésekre mikor kerül sor. Az ítéletek ellen állítólag még fellebbezni is lehet. A Jemen legnépesebb területeit ellenőrző húszik egyébként sem mindig hajtják végre a halálos ítéleteket: a Euro-Mediterranean Human Rights Monitor nevű szervezet 2022-es jelentése szerint

a húszik a jemeni főváros 2014-es elfoglalása óta 350 embert ítéltek halálra, és közülük csak 11-et végeztek ki.

Az Irán által támogatott jemeni húszi lázadók rendszeresen támadják a Vörös-tengeren közlekedő Izrael felé tartó és Izraelt védő kereskedelmi és hadihajókat azóta, hogy Izrael népirtást folytat a gázai övezet lakói ellen.

A támadások célja a palesztin nép mellett szolidaritás kifejezése, Izrael és az USA jobb belátásra terelése, és  egyesek szerint Szaúd-Arábia destabilizálása, és kényszerítése, hogy forduljon el az izraeli békefolyamattól, és ismét inkább Irán felé orientálódjon.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Még hogy nincs összefüggés a pedofília és az “LMBTQ-közösség” között! Újabb gyermekmegrontó aktivistát buktattak le (18+)

36 célpontot támadott a “demokratikus” angolszász légierő Jemenben

(Pinkdex nyomán Szent Korona Rádió)