Ki áll ki utolsóként a népirtó telepesek mellett? Hát persze, hogy Szijjártó

Vaskardok fedőnevű népirtó hadművelet során az izraeli hadsereg eddig 28 176 polgári személyt gyilkolt meg, míg a sebesültek száma 67 784. Közben az izraeli hadsereg a felfegyverzett zsidó telepesekkel karöltve elrabolja a megszállt Ciszjordánia őslakos palesztin lakosságának földjeit, természeti kincseit, gyilkolják őket, ingatlanjaikat, otthonaikat, vallási létesítményeiket felgyújtják, megszentségtelenítik. Az Európai Unió ezért szankciókat kíván bevezetni a szélsőségesen agresszív zsidó telepesek ellen, de mostanra a 27 tagállam közül csak Magyarország áll ki sziklaszilárdan a zsidó telepesek mellett – írja a Jediot Áháronot nyomán a Kuruc. 

Adód 1%-ával ellensúlyozhatod a cionista propagandát, támogasd a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Európai Unió külügyminiszterei szankciókat kívánnak bevezetni a bizonyítottan agresszív, a palesztin őslakosokat üldöző, lakóházaikat, vallási intézményeiket felgyújtó, terményeiket elpusztító zsidó telepesek ellen. Ezzel együtt a külügyminiszterek a további vérontás elkerüléséért felszólítanák Izraelt és a palesztinokat a Gázai övezetben zajló harcok azonnali beszüntetésére. A zsidó telepesek elleni szankciók életbe léptetéséhez azonban egyhangú szavazásra van szükség, ami a cseh és a magyar külügyminiszter várható vétója miatt nem fog megvalósulni.

A külügyminiszterek a szankciók keretében megtiltanák a különösen agresszív zsidó telepesek belépését az Európai Unió országainak területére, s ezen kívül gazdasági szankciókkal is sújtanák őket. Csakhogy egy ilyen határozat elfogadásához a 27 tagország külügyminisztereinek egyhangú jóváhagyása kell, amire a magyar és a cseh külügyminiszter várható, előre bejelentett vétója miatt nem kerülhet sor. A hírek szerint Brüsszelben igyekeznek rávenni két Izrael-barát ország külügyminiszterét az álláspontjuk megváltoztatására. Ján Lipavsky cseh külügyminiszter már hajlana a szankciók megszavazására, de Szijjártó Péter kijelentette, hogy a zsidó telepesek érdekében mindenképpen élni fog a vétójogával.

A zsidó telepesek elleni szankciók életbe léptetésének legfőbb szorgalmazója Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője (külügyminisztere), s rajta kívül még Spanyolország, Belgium, Málta és Írország Európai Uniós képviselői sürgetik az erőszakos zsidó telepesek megbüntetését. A hírt közlő izraeli lap megjegyzi, hogy eddig minden alkalommal Németország akadályozta meg a zsidó telepesek elleni keményebb szankciók megszavazását.

A Jediot Áháronotnak nyilatkozó vezető izraeli politikusok szerint a jelenlegi állás szerint Magyarország megingathatatlanul ellenáll az Izrael-ellenes szankcióknak, de vannak jelek, melyek szerint a csehek ellenállása már nem olyan határozott, mint az korábban volt, miután Prágára komoly nyomás nehezedik annak érdekében, hogy ne alkalmazza a vétót. Izraeli hírmagyarázók szerint:

Az nem világos, hogy megtörik-e Magyarország ellenállását vagy nem, illetve Budapest meddig lesz képes ellenállni a nyomásnak. Csehország kis ország, amelynek megvannak a maga érdekei. Amennyiben már csak egy vagy két tagország tart ki a vétó mellett, azok kellemetlen helyzetbe kerülnek. Amikor Amerika, személyesen Joe Biden elnök úgy döntött, hogy megbünteti a megszállt Ciszjordániában garázdálkodó zsidó telepeseket, eldőlt, hogy Európa is ebbe az irányba tart.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Izrael emberi pajzsa: A saját népe

Folynak Izraelben a tárgyalások Gáza zsidók általi betelepítéséről

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)