Hormonkezelése miatt lehet fogyatékos a transznemű gyermeke

A kép illusztráció

Olaszországban újabb botrány van kibontakozóban az LMBTQP-lobbi miatt. Lehet, hogy egész életére megnyomorítja a gyermeket az anya agybaja? 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Hír TV tette közzé, hogy egy nemváltoztató nő teherbe esett Olaszországban. A többéves folyamat végén jár, a tesztoszteron kezelések hatására már a szakálla is kinőtt, s nemrégiben kapta meg új okmányait is, melyek már, mint férfire hivatkoznak rá. Az öncsonkítása olyan előrehaladott állapotban van, hogy a melleit is eltávolították már, mire rájött, hogy teherbe esett. Az olasz jogban egyelőre nincs precedens az ilyen esetekben való eljárásra, így nem lehet tudni, hogy megtarthatja-e majd a gyermeket. Bár mi reméljük, hogy nem hagyják nála.

A kétségbeejtőbb viszont az, hogy nem biztos, hogy egészséges lesz a gyermek. A tesztoszteronkezelés ugyanis maradandó károsodásokat okozhat a fejlődő magzat számára. Ahogyan a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat felhívja rá a figyelmet:  a tesztoszteron terhesség alatti szedése befolyásolhatja a baba fejlődését. Vagy ahogyan a Hello Clue oldalán írják: A tesztoszteron születési rendellenességeket okozhat a magzatban. A drugs.com által közzétett adatok szerint is a tesztoszteron kezelés olyan szövődményekkel járhat a magzat számára, melyek maradandóak lehetnek.

Az LMBTQP-lobbi így teszi egy csapásra tönkre nem csak egy, hanem akár két ember életét…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kis péniszt műtöttek neki, öngyilkos lett a transznemű

“Miután majdnem hat éve szedtem a hormonokat, jöttem rá, hogy vissza akarok lépni” – újabb “transznemű” gondolta meg magát

Vaginát akartak műteni a “transzneműre”, belehalt a beavatkozásba 18 éves fiú

(Szent Korona Rádió)