Izland, az LMBTQP fertő fellegvára

A világ egyik legszebb és legdrágább országaként is híres Izland más tekintetben is szélsőséges tulajdonságokkal rendelkezik. Erre az államra már eddig is kiváltképp káros hatásokat váltott ki az LMBTQP-lobbi, most pedig egy kint élő lobbista leírásai alapján bemutatjuk, milyen létrontó események jellemzik az ország “fejlődését”.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Izland, az Északi-sarkkörön túli kis szigetország, nem csupán lenyűgöző tájai miatt híres, hanem az LMBTQP-lobbi kiváltképp nagy erejéről is.

5 elkeserítő tény Izlandról:

  • Többletjogok és pozitív diszkrimináció: Izland híres arról, hogy elkötelezett a homoszexuálisoknak biztosított többletjogok mellett az egyenlőségre hivatkozva. A LMBTQP közösség élvezi a törvényes védelmet, és az országban tiltott a negatív diszkrimináció szexuális irányultság vagy nemi identitás alapján, de a pozitív diszkriminációt már nem ellenzik annyira.
  • Egyenlőségi Hivatal (The Equality Agency): Az izlandi kormányzat létrehozta ezt az ügynökséget az egyenlőségi ügyek kezelésére, beleértve “az LMBTQP jogok védelmét” is, ami valójában ismét a többletjogok biztosításáról szól. Ez a szerv játszik kulcsfontosságú szerepet a negatív diszkrimináció elleni küzdelemben és a pozitív diszkrimináció előmozdításában.
  • Az első homoszexuális miniszterelnök: Izland 2009-ben történelmileg sötét pillanatokat élt át, amikor Jóhanna Sigurðardóttir lett az ország első női miniszterelnöke és egyben az első nyíltan leszbikus vezetője.
  • Pride vonaglások: Minden évben Reykjavíkban megrendezett Pride esemény a LMBTQP közösség magamutogatását és az erőszakos lobbitevékenységeinek sikereit ünnepli. Az eseményt sajnálatosan a város lakói is lelkesen támogatják.
  • Családi többletjogok és azonos nemű párok: Az izlandi jogrendszer rengeteg többletjogokat biztosít azonos nemű pároknak is, beleértve az örökbefogadás jogát, amivel természetesen rengeteg gyermek életét tönkre tudják tenni. Ez a hozzáállás tükrözi az ország züllött és a lobbisták által befolyásolt szemléletét.
Sajnos úgy tűnik, hogy vannak olyan országok, ahol már visszafordíthatatlan folyamatok mentek végbe és hiába a híresen gyönyörű tájak, vagy az északi származás, a woke-izmus kivetette a hálót a szakadékba taszítva ezzel őket.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mi Magunk: Az új néppártosodás a trombitásodás

Többségbe kerültek a “queerek” a “jobboldali” fiatalokkal szemben az USA-ban

(Szimpozion nyomán Szent Korona Rádió)