Nyilatkozott a tavalyi antifa-terror egyik áldozata: “Csoda, hogy élünk”

“Csoda, hogy élünk” – mondta az Il Giornale olasz lapnak adott interjújában Dudog László, az antifasiszta támadók egyik magyar áldozata. A cikk jelentős fordulat az olasz sajtóban, hiszen eddig az ottani médiát az uralta, hogy az egyik támadót, Ilaria Salist “szörnyű” körülmények között tartják fogva egy magyarországi börtönben. Egymás után jelentek meg a szélsőbaloldali aktivistát sajnáló cikkek, ám a diplomáciai egyeztetések után Antonio Tajani olasz külügyminiszter és Carlo Nordio igazságügy-miniszter közös közleményben hangsúlyozta, hogy nem kezdeményezik a házi őrizetbe helyezését sem, írja a lapot szemléző Mandiner.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A 60 éves Dudog Lászlót gumibotokkal támadták meg, a barátnőjét kétszer lábon szúrták, súlyos sérüléseket szenvedtek. A férfi arra tippelt, talán követték őket, mert egyébként békésen, kézen fogva sétáltak az utcán, senki nem feltételezhette róluk, hogy jobb- vagy baloldaliak.

Hátulról támadták meg őket, a fejét ért ütés után Dudog elveszítette az eszméletét, majd a barátnőjét csípős folyadékkal szemen permetezték, megszúrták a combját, végül arcon rúgták.

A magyar férfi hozzátette, még egy évvel a támadás után sem gyógyultak meg, és valószínűleg életük végéig magukon fogják viselni a következményeket. Megerősítette, hogy a Becsület Napja rendezvényről tartottak hazafelé:

Minden évben elmegyek, nem szégyellem. Azért teszem, hogy tiszteletet mutassak az elesettek iránt, akiket hősnek tartok. De ez nem igazolja azokat a bűnözőket, akik megpróbáltak megölni.

Az olasz terroristát védő “Magyar” György ügyvéd szerint Ilaria Salis büszke antifasiszta.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ilaria-ügy: Olasz hazafiak gátolták meg az antifa terroristanő dicsőítését

Szegény terrorista még videóhívással is tarthatja a kapcsolatot a külvilággal

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)