Ilaria-ügy: Olasz hazafiak gátolták meg az antifa terroristanő dicsőítését

Az olasz Rete dei Patrioti (Hazafiak Hálózata) tagjai tüntették el azt az antifa falfestményt, ami dicsőséges pózban ábrázolta a milánói Ilaria Salis olasz antifasisztát, akit az egy évvel ezelőtti szélsőbaloldali indíttatású budapesti támadások miatt tartóztattak le a magyar hatóságok, és tartanak fogva azóta is.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Abban, hogy Ilaria Salis börtönben van, nincs is semmi abnormális, hiszen a többi támadónak is börtönben lenne a helye, az utóbbi időben azonban az olasz fősodrú média óriási felhajtást kerített a szélsőséges nő ügye köré. A fogvatartási körülményei is teljesen megfelelnek a normáknak.

Először az Olaszország-szerte ismert Zerocalcare művésznevű képregénykészítő kapta fel, és tette témájává a milánói nő esetét – természetesen teljesen fals módon keretezve az egy évvel ezelőtt történteket. (Ez a Zerocalcare nevű karikaturista a Netflixnek is bedolgozik, tehát van rutinja a tömegek lelkületének rontásában.)

A képregényíró hatására aztán felkapta az ügyet a mainstream média és abszurd módon diplomáciai ügy kerekedett belőle, mert a “jobbközép” Giorgia Meloni is felhívta a szélsőséges nő ügye miatt Orbán Viktort, aki az utóbbi időben igencsak engedékenynek mutatkozik a balról és Nyugatról érkező nyomásgyakorlás irányába, ezért sajnos erősen valószínű, hogy az olasz terroristanő hamarosan szabadon távozhat a hazájába.

Az olasz antifasiszta szcéna több száz fős tüntetést szervezett Milánóban a bajtársnőjükért, illetve elkezdték heroikus pózban ábrázolni a Magyarországon raboskodó Ilariát. Így került a római San Lorenzo negyed – amely hagyományosan a szélsőbaloldaliság főhadiszállásának számít az olasz fővárosban -, egyik falára az alábbi alkotás.

A  Rete dei Patrioti római tagjai azonban nem hagyták szó és tettek nélkül a szélsőséges nő dicsőítését: eltakarították az falfestést és az egy évvel ezelőtti események valódi áldozatait ábrázoló képeket tettek a helyére.

Így fogalmaznak:

Miután a római magyar nagykövetség közelében megjelent Ilaria Salist dicsőítő falfestmény, a Rete dei Patrioti aktivistái letakarták és ellentétes üzenetet jelentettek meg rajta:

“Maradandó sérüléseket okoztam egy embernek.” – ez a felirat olvasható az antifa falfreskó helyén.

Az akció célja, hogy egyértelmű legyen: Salis nem hősnő, nem egy aktivista és nem politikai üldözött. Ő egy terrorista, egy bűnöző, aki társaival együtt védtelen emberek megtámadására vetemedett. Amit igazán megérdemel, az egy igazságos, súlyos ítélet, börtönbüntetés, és semmiképpen sem ünneplés és dicsőítés.

Ne felejtsük el azt sem, hogy Olaszországban sokkal erősebb és erőszakosabb antifa sejtek működnek, mint Magyarországon. Az olasz hazafiak erős igazságérzetük mellett bátorságukról is tanúbizonyságot tettek, amikor bementek az ellenség főhadiszállására és végrehajtották ezt az akciót.

Az olasz szervezet egyébként a magyarországi HVIM-mel ápol baráti viszonyt. A magyar hazafiak ezúton küldik gratulációjukat az olasz bajtársaknak!

(Szent Korona Rádió)

Szegény terrorista még videóhívással is tarthatja a kapcsolatot a külvilággal

A Magyarországon börtönben lévő Ilaria Salis mellett tartottak tüntetést az antifák Milánóban

Képek az elvtársakról: ezek az antifák jelentek meg a budapesti tárgyaláson

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is