“Dugtunk?” – Kérdezi a frissen kiengedett orosházi pedofil a Facebookon a volt diákjaitól

Mivel nagy a pofája a frissen szabadult orosházi pedofilnak, ezért közzétesszük az ő nevét is, ahogy tettük más esetekben is (például itt és itt). Mint korábban megírtuk, a Békés vármegyei általános iskolában derült ki egy történelemtanárról, hogy pedofil és már előző iskolájában is lebukott azzal, hogy fiatalkorúakat molesztál. A pedofil tanár 13, 14 és 15 éves diáklányokat is próbált elcsábítani. 

Adód 1%-ával harcolj a pedofília ellen, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldheted el!
Adószám: 18218082-1-07

Amennyiben információja van pedofil-ügyekről, konkrét elkövetőkről,
gyermekek bántalmazásáról, akkor írjon nekünk!

Frissítés:

Információnk szerint ugyan kiengedték a pedofilt, de az eljárás továbbra is zajlik ellene és több mint tíz év letöltendőt kér rá az ügyészség. Minimum áprilisig azonban szabadlábon védekezhet.

Korábban írtuk:

Közzétettük korábban a leveleit is, amiből most csak idéznénk miket írogatott a kiskorúaknak:

“És ha megsimogatnám a kis feneked, avagy a kebled? Keltene benned finom érzéseket? (…) Akkor csak képzeletben, virtuálisan megsimogathatom a kis kebleid?” Itt lehet az akkori történetet teljes egészében elolvasni.

A szülők és diákok is megnyugodtak, amikor az illető pedofil rácsok mögé került, azonban valamilyen sajnálatos okból kifolyólag szabadult, amiről a facebook-profilján is hírt adott büszkén. A bejegyzést persze gyorsan törölte, miután volt diákjai szembesítették őt újra a tettével. Róla van szó:

 

 

 

A Pesti Srácok tényfeltáró újságírónőjének is feltűnt Németh Zoltán “zozomeister” facebook-huszárkodása:

 

Folytatjuk a pedofilvadászatot!

(Szent Korona Rádió)

 

“Ha megsimogatnám a kis feneked, keltene benned is finom érzéseket?”- Újabb részletek derültek ki a pedofil tanár ügyéről

13 éves lányt ronthatott meg a Békés vármegyei pedofil tanár

Ez Budapest: drag queen vonaglik kisgyermekek előtt (18+)

Még hogy nincs összefüggés a pedofília és az “LMBTQ-közösség” között! Újabb gyermekmegrontó aktivistát buktattak le (18+)