13 éves lányt ronthatott meg a Békés vármegyei pedofil tanár

Újabb gyomorforgató pedofilbotrány: egy Békés vármegyei történelemtanárt azzal gyanusítanak, hogy megrontott egy 13 éves kislányt, akit a saját nevelőapja kínált fel pénzért. A Pesti Srácok felkereste a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, illetve a tanár ismerősét, akitől további részleteket tudhattunk meg.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. február 3-án szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett egy …, de korábban … dolgozó, és egy … lakhelyű, jelenleg … élő férfit. A nyomozás eddigi adatai szerint mindketten az utóbbi férfi 13 éves lánya sérelmére követtek el szexuális cselekményt. A rendőrkapitányság kezdeményezte mindkettőjük letartóztatását. A nyomozásról az eljárás érdekeire és a gyermekre tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad

– írta megkeresésünkre a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Békés Vármegyei Főügyészség azt közölte, hogy indítványukra a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 2023. február 5-én és 6-án mindkét férfi letartóztatását elrendelte 1 hónapi időtartamra.

A települések nevét a megrontott gyermek védelmében nem közöljük. A történet annyira gyomorforgató, hogy innentől a részletek elolvasását csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

A Bite-ügyből kifolyólag írt a minap egy olvasónk, aki megkérdezte, van-e arról tudomásunk, hogy Békés vármegyében is lebukott egy pedofil tanár, konkrétan egy falusi általános iskola történelemtanára, akit őrizetbe is vettek a rendőrök. Informátorunk meg is nevezte a települést, majd miután beszéltünk, kiderült: komoly rálátása van az ügyre, mivel rokona gyermekei is ebbe az iskolába járnak.

Elmondta, hogy az áldozat egy 13 éves kislány, akit az édesanyja a volt párjánál hagyott, évek óta a nevelőapával élt a gyermek. A férfi állítólag mentálisan zavart, komoly pszichés problémái vannak, és az is felmerült, hogy ő maga is abuzálhatta a gyermeket, majd nemrég pénzért adta át testi örömök kiélésére a pedofil hajlamú történelemtanárnak.

Egy másik helyi forrásunk – aki, mint kiderült, személyesen ismeri az ominózus tanárt – további gyomorforgató részleteket árult el. Úgy tudja, a nevelőapa identitászavaros, extrém szexuális aberrációi vannak. Korábban egy idős nővel is élt együtt, aztán megismerkedett a volt párjával, aki már magával hozott egy gyermeket a kapcsolatba, majd amikor megromlott a viszonyuk, a nő a kislányt is hátrahagyva lépett le. A férfi évek óta nevelte a gyermeket úgy, hogy az egész falut megbotránkoztató, nyíltan vállalt szexuális devianciáktól szenved. Például gyakori szokása volt, hogy női ruhában járkált a faluban.

Azt senki sem tudta megmondani, hogy miként derülhetett fény a történelemtanár pedofil hajlamára, vagyis honnan tudhatta a nevelőapa, hogy ha felkínálja a tanárnak a gyermeket, az kapva kap a lehetőségen és nem pedig azonnal feljelenti. Az előbbi történhetett. A helyiek úgy tudják, N. pénzt is adott a gyermekkel való együttlétért.

Először csak a tanárt vitték el a rendőrök, később vették őrizetbe a nevelőapát is

– mondta forrásunk.

Úgy tudja, a tanár a kihallgatása során számolt be arról, hogy a nevelőapa kínálta fel neki a kislányt, a 13 éves kiskamasz gyermek pedig beleegyező magatartást mutatott, sőt, azt mondta, nem új számára a kérés. Ezen a ponton merült fel, hogy a nevelőapa is érintett lehet az abúzusban. Ezt a verziót alátámasztani látszik, hogy két férfit tartóztattak le, akik a rendőrség megalapozott gyanúja szerint kiskorú sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt.

Informátorunk azt mondta, régről ismeri a letartóztatott pedagógust, aki korábban Orosházán tanított és kiváló történelemtanárnak tartották. Ugyanakkor az utóbbi években egyre zűrösebb életet élt és felesége is elhagyta. Forrásunk szerint már az orosházi iskolából is a gyermekek védelmében kezdeményezték az eltávolítását, arról ugyanakkor nincs tudomásunk, hogy új munkahelyén tudtak volna a kétes előéletéről.

Fiatalkorában csendes, szelíd, nagyon okos ember volt, de zárkózott és mindig volt benne valami furcsa. Ez, ami történt, azonban teljesen letaglózott. Soha nem néztem volna ki belőle

– mondta forrásunk. Átnézve a letartóztatott tanár oldalát, egy rendkívül művelt, érző, már-már érzelgő ember képe rajzolódik ki, akinek sem fotói, sem megosztásai nem utalnak arra (az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskola pedagógus-asszisztensével ellentétben), hogy veszélyt jelentene a gyerekekre.

Megkerestük a szóban forgó iskola igazgatóját, valamint a területileg illetékes tankerületi vezetést is, és megkérdeztük, számukra mikor vált ismertté a bűncselekmény, amelynek gyanújával a tanárt letartóztatták. Milyen intézkedéseket tettek? Mióta volt a férfi az iskola tanára? Mennyi idős gyerekeket tanított? Tettek-e a szülők vagy a gyermekek panaszt, akár most, akár korábban? Voltak-e előjelei annak, hogy a tanár közeledhet a gyermekekhez? Van-e információ arról, hogy más gyermekeket is molesztálhatott vagy más áldozatai is lehettek?

Egy 13 éves fiút zaklatott Bite Zsolt, miután azzal védekezett, hogy ő nem pedofil

6-10 éves gyerekeket ronthatott meg a homoszexuális pedofil tanártüntető

(Pesti Srácok.hu nyomán Szent Korona Rádió)