“Ha megsimogatnám a kis feneked, keltene benned is finom érzéseket?”- Újabb részletek derültek ki a pedofil tanár ügyéről

Azonnali hatállyal menesztettek a Békés vármegyei általános iskolából egy pedofil hajlamú történelemtanárt, írta meg a Pesti Srácok. 13 éves kislánnyal fajtalankodott és már le is tartóztatták, méghozzá a gyermek apjával együtt. Mint kiderült saját apja 10 évesen ronthatta meg a kislányt, a szóban forgó történelemtanár pedig már előző iskolájában is lebukott azzal, hogy fiatalkorúakat molesztál. A pedofil tanár továbbá  14–15 éves diáklányokat is próbált elcsábítani. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Azóta, hogy Bite Zsolt, az óbudai elitiskola pedagógusasszisztensének botránya kirobbant, az ország több pontjáról is érkeztek bejelentések pedofil – illetve Bite szavaival élve: efebofil – pedagógusokról, akik több esetben éveken át veszélyeztethették a rájuk bízott gyermekeket, mielőtt lebuktak és büntetőeljárás indult ellenük.

Hétfőn egy Békés vármegyei kistelepülés történelemtanáráról írták meg, hogy a megalapozott gyanú szerint 13 éves, azaz fiatalkorú lánnyal fajtalankodott, ráadásul a gyermek ellen saját apja is követett el a nyomozás adatai szerint szexuális visszaélést. A Pesti Srácok megkeresésére a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Békés Vármegyei Főügyészség is megerősítette, hogy az ügynek két gyanúsítottja van és mindkét férfi letartóztatását elrendelte a bíróság. A rendőrség válaszában azt is leírta, hogy mindkét gyanúsított egy 13 éves gyermek sérelmére követett el a megalapozott gyanú szerint szexuális cselekményt, az egyik gyanúsított pedig a gyermek apja.  Az érintett tankerület vezetése is, reagált a történtekre.

Az intézményvezető számára 2023. február 7-én vált részben ismertté a bűncselekmény gyanúja, amit azonnal jelzett a tankerületi központ részére. A bűncselekménnyel gyanúsított férfi 2022 szeptembere óta tanított óraadóként, megbízási szerződése azonnali hatállyal felmondásra került 2023. február 7. napján

– írták.

A történet több elképesztő részletét egy helyi forrásainktól lehet megtudni: az egyik informátor személyesen érintett, ugyanis közeli családtagjának gyermeke is ebbe az iskolába jár. A másik forrás N. Z., vagyis a történelemtanár orosházi múltjára lát rá jobban, személyesen ismeri a férfit. Az általuk közölt információk egy része azóta szerzett belső, de nem hivatalos információk alapján helyi szóbeszéd, meg nem erősíthető. A gyanúsítottak helyzete a teljesebb kép alapján azonban most még súlyosabb, mint amit eddig lefestettünk.

A Békés vármegyei pedofilbotrányt közelről ismerő forrás szerint a 13 éves áldozat nem a nevelt lánya, hanem vér szerinti gyermeke a szexuális visszaéléssel gyanúsított apának.

Valóban terjed olyan pletyka, hogy az apa ajánlotta fel a gyerekét a történelemtanárnak, de erre vonatkozóan nem merült fel adat. Az édesapa az, aki a bűncselekmény gyanúját bejelentette a rendőrségen. Az őrizetbe vételére azért került sor, mert a fiatalkorú lány kihallgatása során elmondta: saját apja is folytatott vele szexuális cselekményt, méghozzá már évekkel ezelőtt

– fogalmazott az informátor.

Azt egyelőre nem tudni, hogyan került a gyermek a tanár lakására. Úgy tudjuk, a kiskamasz viszont azt mondta a rendőröknek, ő levetkőzött, Z. bácsi pedig csak nézte őt meztelenül, közben önkielégítést végzett. A 13 éves lánytól a nyomozók megkérdezték, volt-e már szexuális kapcsolata (ennek abból a szempontból lehet jelentősége, hogy megrontásról beszélhetünk-e), mire a gyermek azt mondta, 10 éves kora óta már nem szűz, és saját édesapja avatta be…

Jelenleg mind a két férfi, az áldozat édesapja és N. Z. történelemtanár is letartóztatásban van. Mint kiderült: már a tanár előző munkahelyén, egy orosházi általános iskolában is felmerültek aggályok a pedagógussal, ott emiatt szűnt meg a munkaviszonya. A Pesti Srácok megkapott több elmentett üzenetet, amelyeket akkoriban küldözgetett egy volt tanítványának. Az a lány a zaklatás idején 15 éves volt. A kimentett beszélgetés képernyőfotóit összevetettük N. Z. profiljával: mind a név, mind a profilkép megegyezik, a kép nem szerkesztett.

“Legbelsőbb gondolataimat mondom el most NEKED… Indulhat? Persze talán Te is…”

– kezdte a tanár úr a beszélgetést a fiatalkorúval Messenger-üzenetben. Majd elmeséli, mekkora tévedés volt a házassága és hogyan vált el hét évvel ezelőtt. A kislány vigasztalni kezdi, hogy senki sem tart örökké és öntene lelket “Z. bácsiba”, aki ettől egyre jobban beindul. A kamasz láthatóan nem is érti sokáig, mi történik. Amikor leesik a tantusz, zavarba jön és szabadulni próbál.

“Írhatok Neked erotikus üzeneteket? (köztünk maradjon…) ha nem, semmi gond…”

– folytatja a tanár úr. És mivel a lány nem érti, megkérdezi, udvarolhatna-e következmények nélkül, mert kedves női lélekre vágyik. Erre a tini csak annyit válaszol, hogy nem lesz következménye, és a további udvarlást, miszerint mennyire hiányoznak tanár úrnak a volt diákok és főleg ő, azzal próbálja hárítani, hogy ez a természetes, hiszen ők “nagyok lettek”, de majd találkoznak az osztálytalálkozón. Z. bácsi nem éri be ennyivel, tovább próbálkozik, egyre konkrétabban:

“A héten találkoztam Katival és Csillával az utcán, alig bírtunk elszakadni egymástól, fél órát beszélgettünk”

– írja. (A felemlített neveket megváltoztattuk.) A volt tanítvány már próbálná lezárni az egyre kellemetlenebb beszélgetést, és csak tőmondatban válaszol, miszerint van pár dolog, amit szívesen osztanak meg a régi tanárokkal. Z. bácsi erre fellelkesül:

“Meg is döglöm értetek, Értetek… Az erotikust meg úgy értsd: olyan kedvesen, udvarlósan írnék Neked, mintha korod béli lennél. Csajoznék… Nagyon hiányoztok! Hiányzol!”

– írja, aztán megkérdezi, meddig mehet el, hogy a lány ne vegye rosszindulatnak. A volt tanítvány azt válaszolja, nem veszi rosszindulatnak, de azonnal átvált magázásba, amit Z. bácsi számon is kér rajta és tovább édesgeti, próbálja magához édesgetni, elbűvölni az egyre inkább megszeppenő kiskamaszt. Először még arról ír, mennyire szereti, hogyan bújna hozzá, ha a kislány megengedné persze. Innentől bármit ír, kérdez, a lány csak ezt ismételgeti: “Nem tudom”, “Nem tudom”.

“És ha megsimogatnám a kis feneked, avagy a kebled? Keltene benned finom érzéseket? Kis vadmacska… Persze el is utasíthatnál, ha kellemetlennek éreznéd. Csak gondold el: összebújva, mély, dörmögő hang. Mélybarna szemek néznének a kis szemeidbe. Kedves pillanat lenne.”

“Ja és mezítláb. A lábujjaink is egymáshoz érnének. Nem zavaró, hogy ilyeneket írok neked?”

– kérdezi, de a kamasz nem válaszol. További noszogatásra már egyértelműen elutasít: nem, nem lenne helyes döntés. De mivel hozzáteszi félszegen, hogy “nem bánt meg Z. bácsi”, amaz felbátorodik és nekifut megint.

“Akkor csak képzeletben, virtuálisan megsimogathatom a kis kebleid? Tudom, ez azért már… Tudom… De csak ha kellemesnek, finomnak éreznéd… Hidd el, nekem is furcsa lenne. De persze csak így írásban… Megengednéd? Indítsd be a fantáziád. Bizonnyal semmi sem történik majd, de attól talán el lehet képzelni.”

– írja a tanár úr. aztán azt is megkérdezi, ha megcsókolná, ő visszacsókolna-e. És azzal folytatja, hogyan simogatná a melleit, a fenekét, csupa finom szeretettel, de ha nem engedné a lány, akkor sincs semmi baj. “Azért nagy Szeretés!” Ugyan a tini ezután már csak jó éjszakát kíván, a lementett üzenetek szerint még aznap éjjel, sőt, napokig bombázza üzenetekkel Z. bácsi. Először csak a fenti társalgást követően egy órával arról biztosítja, hogy ez csak játszadozás volt, csak játszott a gondolattal és meg is kapta, amire vágyott. Majd mivel nem kap választ továbbra sem, aggódni kezd és arra kéri a fiatalkorút, tartsa a diszkréciót, törölje az üzeneteit.

A fentiek jól mutatják: akkor N. Z. már minimum játszott a gondolattal és próbálkozott. Perverziója később, következő iskolájában a folyamatban levő büntetőeljárás alapján tettekig jutott és a korábbi 15 éves kamasz helyett egy 13 éves akadt a horogra. A történet tökéletesen ábrázolja azt a módszert,hogy hogyan érik el az önként belegyezést, a nehezebb sorsú, kiszolgáltatott helyzetű gyermekeknél több sikerrel, hogy aztán beleegyezéses kapcsolatra hivatkozva kerüljék el a büntetőjogi felelősségre vonást. Egyébként ezt a módszert a pedofilok, efebofilok – és nevezzük őket akárminek is – tökélyre fejlesztették, és darknetes pedofilfórumokon oktatóanyagokkal segítik is egymást a módszert elsajátításában.

Úgy tudjuk, Z. bácsi Békés vármegyei 13 éves áldozata jelenleg a nagymama felügyelete alatt, már biztonságban van.

A budapesti hetedikes kislányt zaklató pedofil ellen bezzeg nem indítanak eljárást

Egy 13 éves fiút zaklatott Bite Zsolt, miután azzal védekezett, hogy ő nem pedofil

13 éves lányt ronthatott meg a Békés vármegyei pedofil tanár

(Pesti Srácok.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ne feledkezzenek meg a technikai számos felajánlásról sem, támogassák a Kvintesszencia Kiadót!