Súlyosan büntetik Oroszországban az LMBTQP-lobbistákat a 6 színű szivárványos zászló miatt

Tavaly szélsőségesnek minősítette Oroszország az LMBTQP-lobbistákat, aminek következtében egyre több 6 színű szivárványos zászlót reklámozó embert büntetnek meg az országban.

Támogasd adód 1%-ával az LMBTQP-lobbi ellen küzdő HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az orosz bíróságok meghozták az első ítéleteket a tavaly jogosan szélsőségesnek minősített nemzetközi LMBTQP társadalmi mozgalommal kapcsolatban.

Csütörtökön egy bíróság a déli volgográdi régióban bűnösnek talált egy férfit „szélsőséges szervezet jelképének megjelenítése” miatt, mert egy  LMBTQP zászlóról készült fényképet tett közzé az interneten. A Reuters beszámolója szerint Artyom P. ezer rubeles pénzbírságot kapott, miután bűnösnek vallotta magát, elmondása szerint “ostobaságból” osztotta meg a képet. Ebben egyet értünk.

Sokkal súlyosabb büntetést szabott ki a bíróság Nyizsnyij Novgorodban, ahol öt nap elzárásra ítéltek egy nőt, amiért a fülbevalóján az LMBTQP-lobbi jelképévé vált 6 színű szivárvány volt. Az Anasztázia E. nevű nőhöz egy férfi lépett oda egy kávézóban, és követelte, hogy vegye ki a füléből az ékszert, amin felhőket összekötő 6 színű szivárvány volt látható. Miután a férfi rögzítette a telefonjával a találkozást és megosztotta a felvételt az interneten, a nőt beidézték a rendőrségre. Anasztázia E. nem ismerte el a bűnösségét, továbbá közölte a hatóságokkal, hogy neki nincs köze az LMBTQP mozgalomhoz, és nincs is tisztában annak jelképeivel sem. Ez azért sántít, mert a hagyományos szivárvány, ami az Istennel kötött szövetség jelképe, mint tudjuk 7 színből áll. Sátáni képet fest, az önmagában is szégyenletes LMBTQP-lobbiról, hogy az Isteni jelkép megcsúfolt verzióját viselik mindenütt, próbálva ezzel az eredetit is tönkretenni.

A két első ítéletet remélhetőleg sorban követik majd a jövőben a továbbiak: a jövő héten folytatódik Szaratovban annak a fotósnak a tárgyalása, aki LMBTQP zászlokról készült képeket tett közzé az Instagramon.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Biztosította a NAV a deviáns “családokat” a jogaikról

Egyre több LMBTQP-lobbival szembemenő, normalitást védő törvényt fogadnak el az USA-ban

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)