Biztosította a NAV a deviáns “családokat” a jogaikról

Egyre több olyan szegmens derül ki, amik alapján kijelenthetjük, hogy az LMBTQP-személyek számára gyakorlatilag a polgári házasságot a bejegyzett élettársi kapcsolat létrehozásával bevezették.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ezúttal a NAV biztosította arról a szivárvány”családokat”, hogy rendelkeznek bizonyos többletjogokkal. Természetesen ezt is a Háttér Társaság derítette ki számukra. Miért van az, hogy a magyar közigazgatásban, jogszabályalkotásban stb. ahol ez a külföldről finanszírozott nemzetbiztonsági kockázatot jelentő propagandaszervezet feltűnik, ott mindig az LMBTQP javára számolnak be eredményekről?

Közel egy évtizede meglévő jogbizonytalanság végére tett pontot a NAV, amikor a Háttér Társaság kérésére kiadott állásfoglalásban rögzítette: az élettárs gyermeke is illetékmentesen örököl 20 millió forintig – írja a Humen.

A Ptk alapján a mostoha- és nevelt gyermekek nem számítanak a törvényes örökösök köz, azonban végrendeletben lehet számukra is örökül hagyni. Az illetéktörvényben régóta szereplő szabály szerint mentes az öröklési illeték alól az örökhagyó mostoha- és nevelt gyermeke, mostoha- és nevelőszülője által megszerzett örökrész tiszta értékéből 20 millió forintig.

A mostohagyermek fogalmát a jogszabályok évtizedek óta tartalmazzák: ez alatt a szülő házastársának (2009 óta bejegyzett élettársának is) gyermekét kell érteni. És láss csodát, mit derített ki most a Háttér Társaság, hogy:  az illetéktörvény értelmezése során is a Polgári Törvénykönyvben szereplő nevelőszülő és nevelt gyermek fogalma az irányadó, tehát az élettárs gyermeke is illetékmentesen örököl 20 millió forintig.

Szóval hiába nem házasodhatnak a deviánsok, lényegében újabb olyan jog illeti meg őket, ami csak a valódi családoknak szabadna, hogy kijárjon, ezáltal is legitimálva a szivárvány”családok” meglétét.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ki jár megint az élen a jogszabályok kijátszásában? Hát persze, hogy a Háttér Társaság!

Ügyvédeket érzékenyít a Háttér Társaság

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)