Vaginát akartak műteni a “transzneműre”, belehalt a beavatkozásba 18 éves fiú

Kínos részletek derültek ki egy olyan tanulmánnyal kapcsolatban, melyben igazolni kívánták, hogy igenis szükségesek és veszélytelenek a “nemi megerősítő kezelések”. Valahogy korábban az elfelejtették nagy dobra verni, hogy egy fiatal belehalt, miközben vaginát próbáltak rá vágni az “orvosok”. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy 2016-os orvosi cikk, amelye egy holland tanulmány egyik résztvevőjének tragikus halálát dokumentálja, kiválóan jelzi a puertás visszaszorítása, és a brutális beavatkozások (neváltási kísérlet) felelős a fiatal haláláért.

Az eset egy 18 éves transz-azonosított férfié, akinek pubertását a holland kutatók nagyon korai stádiumban blokkolták, ami azt jelenti, hogy nem volt elég péniszszövet a sebészek számára, hogy „neovaginát” hozzanak létre. Ezért egy kockázatosabb eljárásra volt “szükség”, a beteg bélszakaszának felhasználásával akartak vaginát kialakítani, ami végzetes necrotizáló fasciitishez vezetett.

A Negenborn és munkatársai által írt kézirat azzal kezdődik, hogy „a funkcionális vagina hiánya negatív hatással van a (transznemű) nők (szexuális) életminőségére”, és kifejti, hogy többféle műtéti eljárást fejlesztettek ki, mellyel ez a “gond” orvosolható.

A páciensről azt írják, hogy „egészséges” 18 éves, akinek a szokásos vaginoplasztikai műtét „nem volt kivitelezhető”, mivel a nemi szervei a korai pubertás elnyomása miatt fejletlenek voltak.

A súlyos szövődmények a műtét után 24 órán belül kezdődtek, és a következő napokban nekrotizáló fasciitist igazoltak. A nagy dózisú intravénás antibiotikumok és az „ismételt sebészeti beavatkozások” ellenére a korábban egészséges beteg többszörös szervi elégtelenségbe került és meghalt.

Ennek a fiatalembernek a szükségtelen haláláról szóló megrázó beszámoló után a kutatók továbbra is bizonygatják, hogy a „hüvelyi rekonstrukció” „pozitív hatással van” a „nem transznemű és transznemű nők” életminőségére, de figyelmeztetnek arra, hogy „az orvosok és a betegeknek tudatában kell lenniük az esetlegesen felmerülő súlyos szövődményekkel.”

A fiatal halálával kapcsolatos nyomozás során kiderült, hogy a halálos E-Coli törzs nagy valószínűséggel a beteg beleiből származott, nem pedig a kórházi környezetből, vagyis a korai pubertás visszaszorítása miatt szükséges kockázatosabb hüvelyplasztikai műtét okozta a halálát.

Dr. Michael Biggs, a szociológus, aki kulcsszerepet játszott a hamarosan bezárandó londoni Tavistock genderklinikáján kirobbant botrány feltárásában, a Wider Lens podcaston adott közelmúltbeli interjújában beszélt erről a tragikus esetről. Biggs megjegyezte, hogy azon fiúknál, akiknél gyermekkorban visszaszorítják a pubertást, a péniszük nem fejlődik ki rendesen. Ergo nem tudják befordítani, ezért kellett az elhunytnál is a beleiből kivagdosni darabokat.

Biggs kifejtette, hogy a holland csapat nem ismeri el, hogy a fiatal halálát nem véletlenszerű kórházi fertőzés okozta, hanem a pubertás visszaszorításának közvetett következménye.

Ez a modern világ “tudománya”. Kivágnak a beleidből egy darabot, azt összevarrják a péniszeddel, és azt vaginának nevezik. Majd ha belehalsz, akkor csak legyintenek egyet, és folytatják tovább a gyermekek megcsonkolását, és életük tönkre tételét.

Vádat emeltek egy transzterapeuta ellen autista gyerekek szexuális zaklatása miatt az USA-ban

“Sírodra fogok hugyozni!” – LMBTQP aktivista a gyermekeket védő kormányzónak

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)