Kis péniszt műtöttek neki, öngyilkos lett a transznemű

A progresszivitás mellett kiállók váltig állítják, hogy a különböző LMBTQP elmezavarok nem betegségek, hanem az egyén valódi megnyilvánulásai. Az alábbi belgiumi példa is jól mutatja azonban, hogy ezek mögött mentális problémák leledzenek. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Belgiumban igen könnyű mostmár a nemváltoztatást végrehajtani, ugyanis mindenfajta orvosi vizsgálat nélkül, egészen egyszerűen bejelentéses alapon végezhetők az adminisztratív változtatások, továbbá a műtétek is megkezdhetők.

A túl liberális szabályozások miatt most ismételten felhoztak egy korábbi tragikus esetet. Egy nőnek született belga állampolgár úgy határozott – valószínűleg a propagált LMBTQP-lobbi hatására -, hogy minden gondjának forrása az, hogy nő. Így elhatározta, hogy férfivé operáltatja magát. Több műtétet is végrehajtottak rajta, viszont azok után úgy érezte, hogy a melle túl nagy maradt, a kapott pénisz viszont túl kicsi lett.

A BBC az esetet egyenesen úgy kommentálta, hogy az orvosok segítettek meghalni neki, miután elrontották az átalakító műtéteket. A hírportál egyáltalán nem állt messze az igazságtól, ugyanis itt is – ahogyan sok más esetben – jól láthatjuk, hogy nem oldódtak meg a mentális problémák attól, hogy a beképzelt, valósnak hitt problémát “megoldották”. Tehát a fennálló elégedetlenség következményeként Nathan úgy döntött, hogy eutanáziát kér, és ezt a liberális törvények meg is engedték neki.

Így történt az, hogy a modern világ vívmányainak köszönhetően egy olyan személy, akinek valószínűleg csak egy szakavatott pszichológus segítsége kellett volna problémái megoldására, gyakorlatilag öngyilkos lett.

A műtétek után fennmaradt pszichológiai problémákra a nő önvallomása is jól rámutat:

“Amikor először láttam magam a tükörben, idegenkedést éreztem az új testem iránt”

Belgiumban egyébként felnőtt emberek bármilyen körülmények között kérhetik az eutanáziát, valamint a súlyos beteg 14 év felettieken is végrehajthatják.

(Mandiner és BBC nyomán Szent Korona Rádió)

Átvert “transznemű” fiatalok vallottak szenvedéseikről

Rákényszerítik a transzneműséget a hírnév és a pénz érdekében a balliberális szülők gyermekeikre?