“Miután majdnem hat éve szedtem a hormonokat, jöttem rá, hogy vissza akarok lépni” – újabb “transznemű” gondolta meg magát

Egyre több “transznemű” személy áll a nyilvánosság elé, és vallja be: mégsem erre a terápiára volt szüksége, és szeretné visszakapni a borzasztó “nemváltó” műtétek előtti testét. Most Alia Ismail tette ugyanezt, a képeken látványos az “átváltozások” közti különbség.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Alia Ismail nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, melynek oka nyilvánvalóan az LMBTQP-“közösséghez” való tartozása, és a deviánsok mellett való kiállás. Hosszú éveken át mint egy “transz” férfi mutatkozott be, ránézésre talán csak a testén lévő hegek árulták el, hogy igazából egy zavarodott nő látható. Aztán váratlanul eltűnt a szakáll és a sapkák helyett hosszú parókákkal a fején tűnt fel ismét az influenszer. És már az sem titok, ismét nőként szeretné élni az életét. Hosszú és kacskaringós útjáról egy interjúban beszélt.

Alia a “nemváltó” beavatkozások előtt

“Amikor fiatalabb voltam, az emberek összetévesztettek egy fiúval, vagy azt mondták, hogy ne hordjak fiús ruhákat”

– nyilatkozta a Newsweeknek, egyértelművé téve: már 11 évesen kételyei voltak az identitását illetően. Tizennyolc évesen pedig már egyértelműen férfiként öltözködött, két évvel később pedig tesztoszteront kezdett el szedni. De a “kellemetlen érzés” soha nem múlt el ennyi idő alatt, mondta.

“Csak miután már majdnem hat éve szedtem a hormonokat, jöttem rá, hogy vissza akarok lépni”

– emlékezett a lapnak.

Alia a “nemváltó” beavatkozások után

Így nemrég abbahagyta a hormonok szedését, és egy végleges szőrtelenítésre ment el. Ugyanakkor nagyon szégyellte azt is, hogy ennyi, férfiként töltött év után ismét nővé akar válni, végül vette a bátorságot és a közösségi oldalain őszintén kezdett beszélni az érzéseiről és problémáiról, ami sok erőt adott neki. A baráti körében kicsit más volt a helyzet, többeket elvesztett közülük.

Alia, újra nőnek öltözve – csakhogy a beavatkozások örök nyomokat hagynak

Alia Ismail most reméli, az ő története mankó lehet azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

Még egy fiatal nő életét tette tönkre a deviáns lobbi. És az pedig a világ szerint “gyűlölködő” hozzáállás, ha kimondjuk: ezeknek a személyeknek nem az agymosó LMBTQP-lobbi, hanem valódi orvosi, pszichológusi segítség kell…

Vaginát akartak műteni a “transzneműre”, belehalt a beavatkozásba 18 éves fiú

Újabb “transznemű” gondolta meg magát műtétje után, de nincs már visszaút

15 év után újra nő akar lenni a – mégsem – transznemű

(Top World News nyomán Szent Korona Rádió)