Gáza lakosait egy mesterséges szigetre deportálná a zsidó külügyminiszter

Korábban felmerült, hogyha Egyiptom belemegy, akkor a Sínai-félszigetre deportálnák a palesztinokat, ennek a folyamatnak lépésről lépésre való megvalósulásának tanúi is lehetünk. Egyiptomról nem tudjuk, hogy beleegyezett volna, így most az izraeli külügyminiszter egy régi ötletét melegítette fel. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Katz izraeli külügyminiszter azt javasolta, hogy Gáza lakosságát egy mesterséges szigetre kellene telepíteni a Földközi-tengeren – jelentette hétfőn a The Guardian.

Az izraeli Jerusalem Post hírportál arról számolt be, hogy Katz videoklipeket mutatott az Európai Külügyminiszterek Tanácsának egy mesterséges szigetről a Gázai övezet partjainál, valamint egy tervezett vasútvonalról, amely összekötné Izraelt Szaúd-Arábiával, Jordániával, Bahreinnel és az Egyesült Arab Emírségekkel.

“A célunk egyértelmű: Gáza demilitarizálása és stabilizálása, Izrael pedig fenntartja a biztonsági ellenőrzést, hogy megvédje népünket. Ennek elérése új regionális lehetőségek előtt nyitja meg az ajtókat, lehetővé téve számunkra, hogy olyan gazdasági és humanitárius kezdeményezéseket támogassunk, amelyek mindenki, köztük a gázai nép javát szolgálják” – idézte Katz szavait az EU külügyminiszterei előtt.

Katz évek óta szorgalmazza egy mesterséges sziget létrehozását a Gázai övezet előtt, az ötletet 2011-ben vetette fel, amikor közlekedési miniszter volt Benjamin Netanjahu miniszterelnök alatt. Korábban videót is készítettek az ötlet bemutatására:

A javaslatban szerepeltek olyan tervek, amelyek szerint a szigetet, amely a Gázai övezet hajózási csomópontja lenne, “legalább 100 évig” nemzetközi katonai erővel kellene ellenőrizni.

A Palesztin Hatóság akkoriban “tiszta fantáziaként” utasította el az ötletet, most azonban az erőszakos zsidó terjeszkedés megvalósíthatja… A tengerre való deportálással pedig a teljes tengeri blokád a szigetbörtönnel immár megvalósítható lenne.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

1000 mecsetet rombolt le és 100 muszlim prédikátort gyilkolt meg Izrael október 7. óta

“Nem akarok válaszolni” – felelte a brit külügyminiszter az Izrael háborús bűneit firtató kérdésre

(The New Arab nyomán Szent Korona Rádió)