A Sínai-félsziget sivatagjába deportálnák a zsidók a palesztinokat!?

Népirtás, tömeges deportálás… De azért még mindig higgye el mindenki, hogy Izrael az áldozat… 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az izraeli hírszerzési minisztériumból szivárogott ki a dokumentum, mely a zsidók palesztinokkal kapcsolatos végső megoldásának terveit tartalmazza. A terv a következő: a Gázai övezet megszállása és 2,3 millió lakosának teljeskörű deportálása az egyiptomi Sínai-félszigetre.

A dokumentum

Az október 13-án kiadott dokumentum az Izrael és a Hamász vezette palesztin ellenállás közötti jelenlegi háború végén a gázai palesztinok jövőjére vonatkozó három alternatíva közül a Gázai övezet összes lakosának Észak-Sínai-félszigetre való áttelepítésének tervét jelöli meg az előnyben részesített lehetőségként.

A dokumentum azt javasolja, hogy a háború alatt evakuálják a gázai lakosságot (hányszor hallottuk már, hogy a terület elhagyására szólítják fel a civileket, ugye?) a Sínai-félszigetre, sátorvárosokat és új városokat hozzanak létre a Sínai-félsziget északi részén a deportált lakosság elhelyezésére, majd hozzanak létre egy több kilométeres zárt biztonsági zónát Egyiptom belsejében. A deportált palesztinok nem térhetnének vissza az izraeli határhoz közeli területekre.

Egy jobboldali aktivista szerint a hírszerzési minisztérium dokumentumát a Likud egyik tagja szivárogtatta ki. A dokumentum kiszivárogtatásával azt próbálták kideríteni, hogy “az izraeli közvélemény kész-e elfogadni a Gázából történő átszállításra vonatkozó elképzeléseket”.

Az áttelepítési terv több szakaszra oszlik: az első szakaszban a gázai lakosságot arra kell kényszeríteni, hogy Gáza déli részébe költözzön, míg az izraeli légicsapások az észak-gázai célpontokra irányulnak. (Lényegében ez zajlik MOST!)

A második szakaszban megkezdődik az izraeli hadsereg szárazföldi bevonulása Gázába, ami a teljes sáv elfoglalásához vezet, északról délre. Ennek során “megtisztítják a földalatti bunkereket a Hamász harcosaitól”.

A Gázai övezet elfoglalásával egy időben a gázai polgárokat egyiptomi területre deportálják, ahonnan már nem térhetnek vissza.

“Fontos, hogy a déli irányú forgalmi sávok használhatóak maradjanak, lehetővé tegyük a civil lakosság Rafah felé történő evakuálását” – áll a dokumentumban.

A dokumentum egy célzott kampány indítását ajánlja, amely „motiválja” a gázaiakat „a terv elfogadására”, és arra készteti őket, hogy feladják földjüket.

Gázának meg kell győződnie arról, hogy “Allah gondoskodott arról, hogy a Hamász vezetése miatt veszítették el ezt a földet – nincs más választás, mint muszlim testvéreik segítségével más helyre költözni” – áll a dokumentumban.

A terv szerint a zsidó kormánynak továbbá olyan PR-kampányt kell indítania, amely úgy népszerűsíti a “transzferprogramot” a nyugati államokban, hogy az ne keltsen ellenségeskedést Izraellel szemben, és ne rontsa annak hírnevét. A gázai lakosság deportálását szükséges humanitárius intézkedésként kell bemutatni, hogy nemzetközi támogatásban részesüljön. Egy ilyen kitoloncolás akkor lehet indokolt, ha az “kevesebb áldozatot követel a polgári lakosság körében, mint amennyi áldozat várható, ha maradnak” – írják a dokumentumban.

A dokumentum azt is kimondja, hogy az Egyesült Államoknak nyomást kell gyakorolnia Egyiptomra, hogy befogadja a gázai lakosokat, és arra kell ösztönöznie más európai országokat, különösen Görögországot, Spanyolországot és Kanadát, hogy segítsenek befogadni és letelepíteni a Gázából “evakuálandó” menekülteket.

Végül a dokumentum azt állítja, hogy ha Gáza lakossága fennmarad, akkor “sok arab halott lesz” Gáza izraeli hadsereg általi várható megszállása során, és ez még jobban árt Izrael nemzetközi megítélésének, mint a lakosság deportálása. Mindezen okok miatt a hírszerzési minisztérium ajánlása az, hogy támogassák az összes gázai palesztin végleges kitelepítését a Sínai-félszigetre.

Az izraeli erők kettévághatták a Gázai övezetet

5000 amerikai katona vesz részt a Gáza elleni háborúban

(The Cradle nyomán Szent Korona Rádió)