Dobrev Klára totalitárius papoktól félti Magyarországot

Az Európai Parlament üléstermében üres székeknek mondott epikus elemekkel megtűzdelt rémmesét a minap Dobrev Klára. Távoli idők, királyok, a világot irányító totalitárius papok, vallási fundamentalizmus. Önnek sem áll össze a kép? Elmeséljük…

Dobrev Klára, „a legeurópaibb párt” halmozottan hátrányos családi helyzetű nagyasszonyának meséje kissé epikus módon, a múzsák segítségül hívásával veszi kezdetét. A mesélő nem esik ki a szerepéből, a legelső mondatában véletlenül sem elvtársakat említ, de hát a „modellváltás” óta eltelt immár 30 ínséges esztendő. Volt mód a gyakorlásra. Az emberiség evolucionisztikus fejlődésébe vetett töretlen haladár hittel folytatja: „valamikor régen, a sötét középkorban” primitív emberek éltek a földön, de mindannyiunk szerencséjére a felvilágosodás következtében eljött az ész uralma és az emberiség leszámolt a technikai megistenülésünk útjában álló szent sóvárgással.

A történelem vége előtt, a digitális mennyország küszöbén állva azonban a kazamatákból furcsa nyelven beszélő totalitárius papok szelleme szivárog felfelé, vallási fundamentalizmus fenyegeti liberális cukormázzal bevont pervertált álmainkat. A mesélő rettegve figyeli a „sötét idők” közeledtét, midőn papok leselkednek majd minden utcasarkon és egyetlen céljuk lesz: tiltani. Egy idő után a tiltás passzív tevékenysége nem elégítheti ki az óvilág cukkerbergjeit, bele fognak szólni „legszemélyesebb ügyeinkbe”. Megmondják majd, hogy „kit és hogyan szerethetünk”. Utóbbi kérdés említésénél a mesemondó szeme előtt nem a Mariska helyett Juliskát, hanem a Jancsi helyett Juliskát szituációja lebeg. Veszélyben a szekuláris oktatás is, pedig már a haladó Tanácsköztársaság megszüntette a tanítási nap kezdetén és végén elmondott imádságot. Ha nem figyelünk oda „ismét majd papok fogják meghatározni az életünk minden egyes apróbb részletét”. Most sem áll össze a kép? Nyugodjanak meg, ezzel nincsenek egyedül.

A hagyományos értékek felhagyását értékválság, majd úgynevezett „értéksemlegesség” váltotta fel, mely nagy mértékben felelős a modern ember minőségi alászállásáért. A liberális „értéksemlegesség” fogalma a legmesszebbmenőkig megtévesztő, a hagyományos fogalmi keretek között a valós értékek elutasítását és az ellen-értékek kizárólagos igenlését jelenti. A vertikális orientációt felváltotta a horizontális tájékozódás, a vertikális szférák létének totális tagadása. Az ember elveszítette kapcsolatát a felsőbb hatalmakkal, és „Ha az ember nem hagyja, hogy Isten vezesse, majd vezetik a démonok.” – mondja Dávila. Ma az embereket egyre nagyobb arányban démonok által vezetett emberek irányítják. Közéjük tartozik Dobrev Klára is, aki minden erejével egy feje tetejére állított világ megvalósításán munkálkodik. Hagyjuk?

 

Tiltakozni fogok a vallási fundamentalizmus ellen!

Tegnap meséltem el nektek, hogy a lengyel kormány a szexuális felvilágosítást bűncselekménynek nyilvánítja (Itt tudjátok megnézni: http://bit.ly/2Ovvi1d).Félek, még a magyar kormány is kedvet kap valami hasonló gazemberségre. Ezért felszólaltam az Európai Parlamentben.Tudjátok, eddig Magyarország exportálta az “illiberális demokráciát” Lengyelországba, és ha Magyarország hagyja, akkor most a lengyelek fogják a vallási fundamentalizmust Magyarországra exportálni. De én én tudom, hogy az európai magyarok ezt nem fogják hagyni. Gyermekeinke, iskolába járó sok százezer gyerekre gondolok és sziklaszilárd bennem az elhatározás, hogy ezt minden áron meg fogom akadályozni veletek együtt! Velem tartotok?🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Dobrev Klára – 2019. november 16., szombat

 

(λ – Szent Korona Rádió)