Ismét kiderült, hogy a cigányság aránya hozzájárul a bűnözés mértékéhez

Mint azt eddig is tudtuk, ahol a cigányság megjelenik, ott megugranak a bűnügyi statisztikák. A tavalyi népszámlálási adatok alapján, ahol köztudottan rengeteg cigány tagadja le etnikumát, még így is egyértelmű összefüggés van az arány és a bűncselekmények számának tekintetében.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Kömlő lett a legnépesebb roma település Hevesben, ez derült ki a népszámlálási eredményekből, erről adott hírt tavaly októberben a heol.hu. Bár a népszámlálás adatait elnézve, hogy hány cigány él Magyarországon, nyugodtan sorolhatjuk a mese kategóriájába, fel is szorozhatjuk hárommal vagy néggyel, de azért mégis jó támpont lehet, mi a helyzet Heves vármegyében. És miért van ennek most jelentősége?

Ugyanis a napokban jelent meg egy statisztika, mely Magyarország bűntérképét mutatja be. “Érdekes egybeesés ugyanis, hogy az elmúlt egy évben Magyarországon a legtöbb bűncselekményt pont Heves vármegyében, épp a hevesi járásban követték el”, írja a hellovidek.hu.

Forrás: police.hu

Rögtön azzal a kiegészítéssel kell élnünk, hogy ezek a statisztikák is csalókák, ugyanis nem mutatják a szabálysértéseket, amelyek elég nagy mértékben megnövekedtek azóta, hogy néhány éve felvitték 50 ezer forintra az értékhatárt. Nyilván Pintér Sándor papírjain így szebben mutat a “valóság”. De attól a gond még ott van, nem beszélve arról sem, hogy sok esetben az emberek egyszerűen már bejelentést sem tesznek a rendőrségen, nem látják értelmét a feljelentéseknek sem, mert “úgysem lesz semmi belőle”. És valóban, létszámhiány és alulfizetettség van a rendvédelemben, és hiányzik a politikai akarat is, hogy megoldják az ország egyik legnagyobb problémáját, a cigánybűnözést.

Mert hiába az eltorzult népszámlálási adat, hiába a kozmetikázott bűncselekmény-statisztika, ezek még ennek ellenére is kiadják a kapcsolatot a bűnözés és a cigányság jelenléte között.

10 „legbűnösebb” vidék – 100 ezer lakosra vetítve/HelloVidék-gyűjtés/:

  • Hevesi járás (Heves vármegye): 295
  • Nyírbátori Járás (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye): 2447
  • Ózdi járás (B.-A.-Z. vármegye): 2433
  • Füzesabonyi járás (Heves vármegye): 2400
  • Jászapáti járás: (Jász-Nagykun Szolnok vármegye): 2336
  • Gyöngyösi járás (Heves vármegye): 2257
  • Bátonyterenyei járás (Nógrád vármegye): 2096
  • Putnok járás: (B.-A.-Z. vármegye): 1981
  • Kiskunhalasi járás (Bács-Kiskun vármegye): 1943
  • Siófoki járás (Somogy vármegye): 1936

Mint fentebb olvasható volt, a hevesi járás érintett a leginkább, és lássunk csodát, például Kömlő is ebben a járásban található. Aligha véletlen, de Heves vármegyében található az országos hírű Gyöngyöspata is, tehát a lényeg, hogy az országos átlagnál jóval magasabb számban van jelen ebben a vármegyében a cigányság, és velük együtt az a fajta bűnözői szubkultúra, mely élhetetlenné teszi a magyarok számára az adott környéket.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Cigányok gyilkosságainak listája – csak erős idegzetűeknek! (2016-2020 III. rész)

Felbontotta a vőlegény az alkoholban fogant jegyességet, ezért közel 4 milliót zsarolt ki tőle a cigány örömapa

Elkapták a munkahelyére tartó nőt megerőszakolni próbáló bűnöző cigányt

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)