Felbontotta a vőlegény az alkoholban fogant jegyességet, ezért közel 4 milliót zsarolt ki tőle a cigány örömapa

A kép illusztráció.

Meggondolta magát a vőlegény, mégsem akarta elvenni a cigánylányt, akit az apja olyannyira szeretett volna kiházasítani. Cserébe bánatpénzt követeltek a fiútól, aki ki is fizetett 3,8 millió forintot a veréstől való félelmében, mielőtt szólt volna a rendőröknek.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Már a menyasszonyi ruhát is felpróbálta Lili, a cigány arajelölt, akit az édesapja akart kiházasítani másfél éve a nógrádi kis faluban, egy éjszakába nyúló mulatozás után. Ám a frigy nem jött létre, a vőlegény másnapra kijózanodott – a szerelemből is –, vagy az is lehet hogy csak rájött mibe keverheti ezzel magát és közölte, nem lesz lagzi. Lili családja ezt nem nyelte le, bánatpénzt követeltek a meggondolatlan ifjútól, aki így sem járt jobban a cigányokkal és kilátásba helyezett verésektől megijedve, fizetett. Többször is, összesen 3,8 millió forintot, s csak akkor kért segítséget a rendőröktől, amikor már minden megtakarított fillérét odaadta félelmében az örömapának. A házasító férfit január 12-én fogta el a rendőrség, zsarolás bűntette miatt indítottak ellen eljárást, és őrizetbe vették.

K. Liliána már a menyasszonyi ruhát is felpróbálta.

Két éve, novemberében kezdődött a történet egy iszogatással, ahol állítólag a fiú megjegyezte, tetszik neki a vendéglátó lánya, a három közül a legszebb. Még aznap este megegyeztek a lagziban, nagy volt az öröm. Ám a gyerek másnapra kijózanodott, mindenféle tekintetben, megjelent a háznál és visszamondta az egyezséget. K. Zs. szerint ezzel a lánya, a család becsületét tiporta sárba. Először félmillió bánatpénzt követelt, J. pedig fizetett. Többször is, mert gyakorlatilag kéthavonta elkérték tőle ezt az összeget, jól keres, tudott fizetni – mesélte az egyik jól értesült vendég.

Úgy tudjuk, szó szerint bevitték az erdőbe azt a srácot – vette át a szót már a kocsma előtt az utcán Sándor, aki nyolc éve lakik a faluban. – Amikor visszament, hogy visszalépjen a házasságtól, az örömapa rokonai is ott voltak a házban, esélye sem volt semmire.

Ismerem a módszereiket, évekig laktam ilyenekkel a Józsefvárosban. Ha ők megjelennek, fizetsz vagy bajod esik. Nem tartom kizártnak, hogy ezt a srácot eleve lépre csalták, tudták hogy van pénze, hogy fél a balhétól, bevitték az erdőbe.

Szó szerint, mert olyat is hallottunk, hogy valóban volt egy kis erdei séta K. Zs. háza mögött, s ott ijesztették halálra. Hogy aztán most mi lesz ebből, nem tudom, K.-ék bezárkóztak, gondolom, mindent tagadnak, pedig a rendőrök még a zsarolással megszerzett pénzből is találtak náluk. Majd’ négymilliót vettek így el, szépen megéltek belőle.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Úgy felháborodott a vizsgálat eredményén, hogy infarktust követelt magának az egészséges cigány

Ellenőröket vertek a bliccelő cigányok a miskolci villamoson

(Blikk – Szent Korona Rádió)