Cigányok gyilkosságainak listája – csak erős idegzetűeknek! (2016-2020 III. rész)

A lista harmadik részében újabb megdöbbentő és vérfagyasztó eseteket találunk. Garantáltan ettől a résztől is kinyílik a bicska minden jóérzésű ember zsebében. Az első (2005-2010) részt itt, a második (2011-2015) részt itt tudja megtekinteni. Ennek a végigolvasását is csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

2016-tól 2019-ig terjedő időszakban az elkövetett 322 gyilkosságból 38-at, tehát 11%-ot cigány származásúak követtek el. Ez már ugyan javuló tendenciának tűnik, a hétköznapokban azonban mégsem ezt észleljük. Ez valószínű az egyre erősebb médiacenzúrának tudható be, de mi lennénk a legboldogabbak, ha egyáltalán nem kellene ezzel a témával foglalkoznunk. A lista – amit a kuruc.info, hiánypótló adatbázisából állítottunk össze -, ezúttal sem tartalmaz rablásokat és egyéb bűncselekményeket (ahol sokszor nem az elkövetőkön múlik, hogy nem hal bele az áldozatuk).

Ha tud olyan esetről, ami az alábbi listából kimaradt volna, akkor kérjük, hogy a [email protected] írva jelezze azt! Köszönjük!

2016

Január 7. Halálra kínoztak egy 90 éves, köztiszteletben álló magyart Csemőn.

Március 25. Halálra köveztek a cigányok egy izraeli turistát Tiszakécskén. Ki akarták rabolni a sátrában alvó férfit, felébredt, megijedtek, megölték. Későbbiekben bevallották, hogy azért gyilkoltak, mert kíváncsiak voltak rá, hogy milyen érzés.

Április: Kilenc éven át fajtalankodott lányával, a vérfertőzésből született gyermeket rongyokba csavarták, a holttestét elrejtették.

Május 28. Szamossályin meggyilkoltak egy 61 éves nőt az otthonában.

Május 30. Szolnokon saját lakásában szúrtak le egy középkorú nőt.

Június 24. Betört egy házba, majd az ágyban fekvő idős asszonyt egy vascsővel fejbevágva ölte meg.

Július 28. Szénási Lajos 35 éves gödöllői hegedűművész gyilkolt meg egy 24 éves nőt. A zenész el akarta lopni a fiatal színházi dolgozó autóját. A lányt a jármű maga alá temette az árokban, amikor megpróbálta megakadályozni a rablást. 

Szénási Lajos és áldozata

Augusztus vége: Ukrajnában Odessza megyében megerőszakoltak, és megöltek egy kilenc éves kislányt a cigányok. Kitelepítik őket a térségből.

Szeptember 3. Agyonverte rákos főbérlőjét a 32 éves őrkényi drogos cigány, előtte saját testvérére akarta rágyújtani a házát.

December vége: A 15 éves román cigány különös kegyetlenséggel ölte meg a szomszédjában lakó, 72 éves nőt Homoródalmáson.

 

2017

Április 7. Nyírturán otthonában gyilkoltak meg egy 84 éves nőt. A gyilkos azonnal mentális problémákra hivatkozott.

Április 30. Egy 15 éves cigány gyilkolt meg két férfit Tatabányán.

Április: Egy 87 éves asszonyt vert agyon vascsővel Nyéstán 5 cigány.

Szeptember 11. Egy 75 éves urat vert agyon egy 32 éves nő a Maglódi úti börtönnél, amiért az rászólt, hogy ne zajongjon. A nő a börtönben lévő élettársának próbált beordibálni.

Szeptember 15. Úgy megvert 3 cigány egy göncruszkai 80 éves asszonyt saját otthonában, hogy az belehalt sérüléseibe.

Október 1. Sörösüveggel ütött le egy 87 éves asszonyt egy cigány 5000 forintért. Az idős hölgy 2 nap múlva belehalt sérüléseibe. 

Október 13. Vascsővel verte agyon az ittas cigány a 88 éves, magát ellátni nem tudó asszonyt Zsámbokon.

December 23. Egy ápolónőt gázolt halálra egy 22 éves részeg bedrogozott cigány a salgótarjáni kórház előtt. 

 

2018

Február 4. Kardokkal, késekkel szúrtak és vagdostak halálra egy fiatal férfit Dövényben, majd az autóban ülésnek használták, hogy a rendőrök ne vegyék észre. 

Február 4. Két férfi és egy nő halálra szurkált a pincében egy 28 éves férfit dövényen, a gyilkosságot pedig végignézették a barátnőjével. 

Február 19. Egy 55 éves nőt gyilkoltak meg Debrecenben, a Nagyerdőben. 

Május 8. 7 Cigány ölt meg egy idős urat Hajdú–Bihar megyében.

Május 19. Ezen a napon találták meg az eltűnt 8 éves sólyi kislány holttestét Királyszentistván közelében. A 16 éves gyilkos cigány egy erdőbe vitte a kislányt, egy kővel szétverte a fejét majd levetkőztette és a patakba dobta a holttestét. A gyilkos szülei az eset után megfenyegették az áldozat szüleit is.

A sólyi áldozat édesapja, kislánya képével a kezében és az elkövető

Május 19. Egy bajonettel késelte halálra a 28 éves férfit egy cigány Zabaron. 

Június 16. Kiengedték a börtönből a cigányt, hogy meglátogassa beteg édesapját, de ő inkább szökni próbált és megfojtotta ezt ellenző élettársát egy cipőfűzővel. 

Június 26. Agyonvertek egy idős asszonyt pocsaji házában.

Július 4. 83 éves asszonyt szúrt nyakon Zagyvarékáson egy 29 éves drogos cigány. 

Szeptember 8. Egy behajtani tilos táblán próbált meg behajtani két cigány Badacsonyban. Amikor egy törvénytisztelő baráti társaság megpróbálta ezt megakadályozni, a két cigány kiszállt és elkezdték ütni verni a 37 éves badacsonyi borászt. A tettesek még akkor is bántalmazták az áldozatot, amikor az már a földön feküdt mozdulatlanul.

A badacsonyi gyilkosok, és az áldozat képe

November 12. Részegen, bekokainozva, jogosítvány nélkül, 120 km/h-val száguldott a cigány Érden, halálra gázolt egy idős urat. 

November 26. Egy 31 éves ózdi férfi késelte halálra 18 és 16 éves nevelt fiait, majd megsebesítette 43 éves élettársát.

 

2019

Február 3. Két férfi és egy nő halálra szurkálta a pincében a 28 éves férfit Dövényen.

Február 26. 15 késszúrással végzett egészséges újszülöttjével a 23 éves felsőzsolcai nő. 

Március 8. Saját 6 éves unokahúgát ölte meg a cigány Szekszárdon. Élettelen testét az otthonuktól néhány száz méterre lévő patakban találták meg. A kislány testét lemeztelenítették, a fejét pedig szétverték.

Május 5. Olyan súlyosan bántalmazta édesanyját anyák napján egy makói férfi, hogy az asszony életét vesztette. 

Május 13. 6000 forintért és némi nassolni valóért ütötte le vascsővel két cigány a 66 éves férfit hajdúhadházi házában. A férfi belehalt sérüléseibe. 

Augusztus 4. Égő cigarettával kínozta, ütötte és falhoz verte 10 hónapos kislányát a 21 éves kunmadarasi nő. 

Szeptember 9. Egy 19 és egy 18 éves délvidéki cigány vert agyon egy 18 éves törökkanizsai lányt. 

November 13. Halálra vert egy cigány egy nőt Ózdon

2020

Január 7. Csákánnyal verték agyon az idős védőnőt Vámosmikolán, a holttestét a szemét alá rejtették. A gyilkosok el is dicsekedtek tettükkel.

Január 30. Egy 61 éves nőt vert agyon egy 21 éves férfi Sályon. Az áldozat többször adott munkát és segített a gyilkosnak. Ezúttal is pénzt akart kérni az idős hölgytől, de az nem adott neki, ezért végzett vele, saját otthonában. Az elhunyt nő híres néprajzkutató volt.

 

Tomori Dávid, Barsi Hajna gyilkosa

Sajnos a lista azóta is folyamatosan bővül..

(Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)