Ellenőröket vertek a bliccelő cigányok a miskolci villamoson

Egy cigány testvérpár utazott jegy nélkül a villamoson, majd mikor az ellenőrök meg akarták őket büntetni a bliccelés miatt, a kiilleszkedettek rájuk támadtak, majd elmenekültek. Ezek a cigányok azt gondolják, hogy nekik bármit szabad, csak mert cigányok?

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, illetve testi sértés miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 25 éves helyi, és egy 19 éves budapesti cigánnyal szemben. A testvérpár 2023. május 2-án délután egy miskolci tömegközlekedési eszközön – a Széchenyi utcában – megtámadta és bántalmazta a munkájukat végző jegyellenőröket, majd távoztak. A “tesók” érvényes jegy, illetve bérlet nélkül utaztak a villamoson.

Nem ez az első eset, amikor a cigányok úgy gondolják, hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok, és amikor valaki figyelmezteti őket ennek az ellenkezőjére, akkor előkerül a “rasszista” kártya, szerencsétlenebb esetben a pillangókés is.

A nyomozók azonosították az elkövetőket, majd mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki 2023. július végén. A Miskolci Rendőrkapitányság az iratokat is átadta az ügyészségnek, ezzel most fejezte be az ügy vizsgálatát.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Elkapták a munkahelyére tartó nőt megerőszakolni próbáló bűnöző cigányt

Emberek életét sodorták veszélybe a kábeltolvaj cigányok Szolnokon

(Police.hu – Szent Korona Rádió)