Egész évben szabadon ronthatják a levegőt a deviánsok- minden hónapra jut több minipride

Régen elmúltak már azok az idők, amikor “csak” a Pride-on rontották a levegőt a deviánsok. Az egész éves programok keretében már ténylegesen nem Pride hónapról, hanem évről beszélhetünk hazánkban is.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egyre nagyobb teret hódít a deviancia hazánkban. Már több mint 4000 gyermeket nevelnek deviáns családokban (Szekszárd méretű városban él ennyi gyermek), folyamatosan érzékenyítik a tanárokat, és idén ismételten itt van az LMBTQP történeti hónap is.

Márciusban tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon az LMBT Történeti Hónap március 2. és március 31. között. A főszervezők pedig örömmel veszik, ha nem csak LMBTQP lobbista szervezetek, hanem  oktatási intézmények, szakkollégiumok, könyvtárak, múzeumok, színházak, kulturális és művészeti csoportok, tudományos műhelyek is csatlakoznak a deviancia terjesztéséhez.

A létrontó rendezvénysorozat természetesen ismételten a Háttér Társaság, a Labrisz és a Szimpozion együttes munkája.

Nem dughatjuk a fejünket a homokba! Elég volt abból a hozzáállásból, hogy nem kell kimenni ellen tüntetni, mert úgyis megunják. Nem, nem unják meg. Magyarország jövője most dől el, s ha a normalitásban még minimálisan hívők nem állnak föl a fotelból, akkor a jövő elveszett…

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Homoszexuálisoknak építenek lakóparkot

Kiskorúval követett el szexuális bűntettet a pedofil zoofil

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)