Homoszexuálisoknak építenek lakóparkot

El tudjuk képzelni, ha egy konzervatív vállalkozó előállna az ötlettel, hogy deviáns-mentes lakónegyedeket épít fel, akkor mekkora lenne a felháborodás. Természetesen annak mindenki tapsol, hogy LMBTQP-lakónegyed épülhet Nagy-Britanniában. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Manchester egy “mérföldkőnek számító” javaslat részeként megkapja az Egyesült Királyság első célzottan épített LMBTQP lakóparkját. A Whalley Range-ben, a Spire kórház üresen álló területén 120 lakás épül majd. Az “úttörő” javaslatot a Great Places Housing Group hozta nyilvánosságra, amely két új lakótömböt tervez építeni a lebontott kórház telkén.

Az egyik egy “négy-öt emeletes” téglaépület lesz, amely 80 egy- és kétszobás lakást foglal magában az LMBTQP közösség 55 év feletti tagjainak számára, a másik pedig 40, szintén egy- és kétszobás lakást tartalmaz majd.

A tervről, amelyet a város vezetői és Paul Martin, az LMBTQP alapítvány vezérigazgatója is támogat, most konzultációt indítottak.

A tervek szerint a lakók többsége a manchesteri LMBTQP közösségből kerülne ki, akik a helyi közösség más tagjaival együtt élnének.

Gavin White tanácsos, a manchesteri városi tanács lakásügyi főnöke “mérföldkőnek nevezte a programot a manchesteri LMBTQ+ közösség számára”.

Helen Spencer, a Great Places Housing Association növekedési igazgatója szerint az “izgalmas és innovatív projekt célja, hogy létrehozza az Egyesült Királyság első célzottan épített és közösen létrehozott LMBTQ+ extra gondozási lakóparkját”.

“Úgy véljük, hogy ez a projekt nemcsak az LMBT+ közösség sajátos igényeinek és törekvéseinek fog megfelelni, hanem a Whalley Range mint városrész sokszínűségét és élénkségét is fokozza” – tette hozzá.

Mondjuk, ha felépül a lakópark, egy jobb világban talán könnyebb lesz a deviáns ideológiákat a társadalomtól elrekeszteni…

Együttműködésre lépett az LMBTQP-lobbi és a bankszféra Magyarországon

(Daily Mail nyomán Szent Korona Rádió)