2024-ben is tovább dübörög a buzilobbi – Így játsszák ki a Gyermekvédelmi törvényt

Sajnos a híres Gyermekvédelmi törvény betartatása eddig nem túl sikeres, az LMBTQP-lobbista szervezetek hamar kijátszották a rendszert. Az iskolai érzékenyítéseket szervező Melegség és Megismerés program helyét átvette a Befogadó Terek, ami már a pedagógusokat érzékenyíti, akik az agymosás után maguktól viszik be, az alaptörvénnyel szembemenő témákat a magyar gyerekeknek. Januárban újra képzést indítanak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A programról már a tavalyi évben is írtunk, azonban úgy látszik a magyar igazságszolgáltatás nem tud mit kezdeni azzal, hogy az Európai Unió és a Nyílt Társadalom Alapítvány pénzén fenntartott Labrisz és Amnesty International nyíltan játssza ki Magyarország hatályos törvényeit. Ha megnézzük az esemény leírását, az alábbiakat láthatjuk, mi a cél:

  • Eligazodnak az LMBTQI fogalmak között, ismerik a homofób és transzfób törvény negatív társadalmi hatásait;
  • Ahol relevánsnak érzik, be tudnak építeni LMBTQI tartalmat az óráikba;
  • A saját iskolai környezetükre szabva alkalmazni tudnak olyan módszereket, amelyek segítik a bullying megelőzését és kezelését;
  • Saját intézményükre szabott tervet hoznak létre annak érdekében, hogy az minél befogadóbbá váljon.

Habár ez az álságos megfogalmazás néhol szépnek tűnhet, ne legyenek illúzióink. Nem az iskolai zaklatást akarják megszüntetni, hanem az LMBTQP-lobbi hazugságait akarják abszolutizálni a a magyar oktatásban, hogy meg sem lehessen kérdőjelezni azt, amit a felforgatás képviselői gondolnak. Szerintük persze minden homofób és transzfób, ami nem megy teljesen szembe a természet törvényeivel. Az iskolai bullyingtól sem a mozgáskorlátozottakat vagy a más fogyatékossággal élőket féltik, pláne, hogy irányukba a zaklatás igen elenyésző. Itt is csak arról van szó, hogy ne lehessen negatív megjegyzést tenni arra, ha valaki explicit módon teszi közszemlére devianciáját az iskolákban.

A képzésüket január 13-án folytatják, Budapesten. Itt toboroznak rá.

A szervezőgárda. Mondjuk ezeket a torzszülötteket már csak a kinézetük miatt is ki kellett volna tiltani az iskolákból, függetlenül a káros tevékenységüktől.

 

Figyelem! Kerülő úton próbálják befolyásolni a gyerekeket az iskolákban az LMBTQP-szervezetek.

Érzékenyített tanárok csempésznék be az LMBTQP-t az iskolákba – A HVIM bejelentést tett

(Szent Korona Rádió)