Őket nem védték meg: legalább 4 ezer gyermeket nevelnek hazánkban a deviánsok

Megvédik a gyermekeket, gátat szabnak a deviánsok általi örökbefogadásnak, a globális ideológiák ellen küzdenek… Jól hangzanak ezek a propagandaszólamok. A valóság azonban az, hogy 4000 gyermek nevelkedik LMBTQP “családokban”. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A 2022-es népszámlálás adatai szerint Magyarországon az elmúlt években megháromszorozódott az úgynevezett szivárványcsaládok száma. Míg 2016-ban 681 azonos nemű, kisgyereket nevelő párt írtak össze, 2022-ben már 2183 azonos nemű pár nyilatkozott arról, hogy kiskorú gyereke vagy gyerekei vannak. Ezekben a családokban 4125 kisgyerek él – írja az RTL a KSH-tól kikért adatok nyomán.

De a helyzet még a ténylegesen kapott számoknál is rosszabb lehet. A statisztikákban a deviánscsaládok tényleges számának csak egy része jelenik meg; ezt a KSH az adatfelvétel sajátosságaival magyarázza. „A népszámlálási kérdőív arra ad lehetőséget, hogy megállapítsuk, hány fő van, aki bejegyzett élettársi családi állapotú, illetve hogy hányan voltak azok a személyek, akik egy háztartásban élnek, azonos neműek, és élettársi viszonyt adtak meg” – felelték az RTL kérdésére. Vagyis azokról, akik vagy nem jelezték kölcsönösen élettársi viszonyukat, vagy külön háztartásban írták őket össze, a népszámlálás nem nyújt információkat.

A családvédelmi propaganda dömpingjében egyébként például 2022-ben rekordmagas volt a bejegyzett élettársi kapcsolatok számának növekedése. Egy 2021-es kutatás alapján azt is megjegyezte a Szivárványcsaládokért Alapítvány, hogy: „a magyar társadalom több mint fele gondolja úgy, hogy az azonos nemű párok ugyanolyan jó szülők, mint a heteroszexuális társaik”. Ez utóbbi kutatás azért valószínűleg még ugyanakkora propagandahazugság, minthogy a gyermekek a deviáns ideológiáktól mentesen élhetnek hazánkban.

A folyamatos LMBTQP térnyerés mellett természetesen a Háttér Társaság tagja Polgár Eszter továbbra is a deviáns családokban élő gyermekek “joghátrányait” siratja: „Az esetükben van egy nagyon erős jogbizonytalanság. Nincs meg az a biztonság, hogy ha történik valami az egyik szülőjükkel, akkor ott a másik.” 

Sürgős lépésekre van szükség, hogy a magyar társadalom a 24. órában még megmenekülhessen. A hangzatos szólamok mögé végre valódi intézkedéseket kellene társítani, különben néhány év múlva arra eszmélhetünk fel, hogy ugyanolyan áldatlan állapotok uralkodnak hazánkban, mint manapság Nyugat-Európában.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

2024-ben is tovább dübörög a buzilobbi – Így játsszák ki a Gyermekvédelmi törvényt

Együttműködésre lépett az LMBTQP-lobbi és a bankszféra Magyarországon

(444 nyomán Szent Korona Rádió)