UFO-hívők figyelmébe: Az idegen lények múmiái igazából állati és emberi csontokból összelegózott babák

Habár az UFO mánia a ’90-es években élte aranykorát, mai napig sokan vannak, akik a tradicionális vallások helyett inkább az űrlényekbe és az ehhez kapcsolódó, materialista áltudományokba vetik a hitüket. Perui régészek most beszámoltak róla, hogy a tavaly októberben talált, és hatalmas szenzációt okozó, idegen múmiák valójában földi alapanyagokból összetákolt babák.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Októberben pár napig rengeteg szó esett arról két, a perui főváros repterén DHL-küldeményben talált figuráról, amikről az ilyesmire hajlamosak azonnal azt kezdték terjeszteni, hogy humanoid megjelenésű földönkívüliek konzervált maradványai lehetnek. Annak ellenére, hogy nem voltak sokkal magasabbak fél méternél, az egyikük helyi népviseletbe volt öltöztetve.

A műfajhoz képest is képtelenül hangzó elmélet alapja az volt, hogy hat évvel korábban állítólag a perui a Nazca-fennsík közeléből kerültek elő ezekhez meglehetősen hasonló, a kezükön három ujjat viselő figurák. Ezek tavaly még egy mexikói parlamenti vizsgálóbizottság előtt is megfordultak. A perui tudósok most azokat is megvizsgálták.

A nemrég előkerült két tárgyról a három hónapos vizsgálat eredményeként az derült ki, hogy modern ragasztó segítségével állati és emberi csontokból összerakott babákról van szó és a nazcai háromujjúakról is azt állapították meg, hogy azok sem idegen eredetűek. A babákhoz papírt és fém drótot is felhasználtak alapanyagként.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Médiavadász: Az ufókérdésről (videó)

(444 nyomán Szent Korona Rádió)