Törökország a Moszad és az Iszlám Állam után a kommunista kurd terroristáknak is odacsapott

Törökországból szinte mindennap érkezik egy hír, ami arról számol be, hogyan számolják fel az országukat fenyegető terrorsejteket és egyéb, külföldi szervezetek kémhálózatát. Úgy tűnik sikeresen pucolják meg a terepet. Ezúttal a kurd kommunisták (PKK) iraki és szíriai állásaira csaptak le.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Törökország az éjszaka folyamán közel 30 terrorista célpont ellen indított légicsapásokat Észak-Irakban és Szíriában, miután kilenc katonája meghalt egy iraki katonai támaszponton – közölte szombaton a védelmi minisztérium. Metina, Hakurk, Gara és Qandil térségében zajlottak a támadások.

A török katonák az észak-iraki Metina város közelében lévő támaszponton elkövetett behatolási kísérletet követő összecsapások során haltak meg – közölte a minisztérium. A minisztérium szerint 29 helyszínt céloztak meg ezután, köztük „barlangokat, bunkereket, óvóhelyeket és olajlétesítményeket”.

Ankara az elmúlt 25 évben több tucat katonai állást működtetett a térségben a Kurdisztáni Munkáspárt, a PKK ellen folytatott több évtizedes háborúja során, amely csoportot Törökország és számos nyugati szövetségese feketelistán tartja terrorszervezetként, de Svédország mégis befogadott néhány kurd kommunista csoportot. Sok bizonyíték látott napvilágot arról is, hogy kurd terroristák képeznek ki nyugati antifákat, a Szent Korona Rádió összeállítást közölt erről.

Erdoğan török elnöknek szombaton Isztambulban rendkívüli biztonsági tanácskozást kellett volna tartania, hogy megvitassa a térségbeli csapatok elleni támadások emelkedését. Közben szombaton országos razziák során 113 embert tartóztattak le a PKK-val való feltételezett kapcsolatok miatt.

Korábban az Iszlám Állam terroristáin ütöttek rajta, aztán a törökországi Moszad sejteket göngyölítették fel. 

(Szent Korona Rádió)

Törökország megakadályozta az “Iszlám Állam” terrortámadásait

Törökország megbüntetné a Gázában harcoló kettős állampolgárait

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is