Törökország megbüntetné a Gázában harcoló kettős állampolgárait

Izraeli kettős állampolgárok vajon kihez hűek?! A Mi Hazánk, de korábban az eredeti Jobbik is követelte, hogy legyen publikus, hogy melyik országgyűlési képviselő és tisztviselő bír kettős állampolgársággal. Akkor is, és most is leszavazta a magyarországi Országgyűlés a kezdeményezést. Eközben Törökországban nem finomkodnak, hanem példát mutatnak ebben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Egyértelműen nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha valaki kettős állampolgár. Az is elfogadhatatlan, ha valaki elmegy egy tömegmészárlásban részt venni, ahogy néhány törökországi zsidó tette ezt. Csatlakoztak önként az IDF soraiba, hogy részt vegyenek a gázai harcokban. Utánuk nyomoznak Törökországban. Vajon Magyarországról hányan csatlakoztak a palesztin nép kiirtásához, Gáza földig rombolásához?!

A Hüda Par (“Isten pártja”) a Török Nagy Nemzetgyűlés elé terjesztette azt a törvényjavaslatot, ami kimondja az állampolgárság elvételét, vagyonelkobzást és életfogytiglani börtönbüntetést a zsidókkal szemben.

A Hüda Párt a vallásos (szunnita) kurdok pártja, amely eszmeiségében hasonlít a libanoni Hezbollah-hoz, a nevük is ezért hasonló. Ők Erdogant támogatják, a kommunista kurdokkal is szemben állnak: a ’90-es években fegyverrel is harcoltak az ateista-marxista kurdok terrorszervezete (PKK) ellen, de pár éve felszámolták a fegyveres alakulataikat, jelenleg politikai formációként vannak jelen. Négy fő van a török parlamentben jelen, ők vannak a fenti képen.

Közzé is tettek két közösségi médiás bejegyzést:

(Szent Korona Rádió)