Emberi jogokért harcoló négert vettek őrizetbe gyermek megrontás vádjával

Újabb emberi jogokért harcoló aktivistáról derült ki, hogy magasról tesz például a gyermekek jogaira.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A texasi Austin egy volt nevelőtanárát és fiatalkorúak javítóintézetének tisztjét, aki a város emberi jogi bizottságának tagja volt, további szexuális bűncselekmények vádjával vádolták meg, kevesebb mint egy hónappal azután, hogy letartóztatták, mert állítólag illetlenül fogdosta egyik diákját.

A 28 éves Isaiah Smithnek a már meglévő, gyermekekkel való szeméremsértés vádja mellett most már egy őrizetben lévő személlyel szembeni illetéktelen szexuális tevékenység és több gyermekkel szembeni szeméremsértés vádjával is szembe kell néznie.

A gyermekkel való fajtalanság másodfokú bűncselekmény, amely 2 és 20 év közötti börtönbüntetéssel és 10 000 dollárig terjedő pénzbírsággal büntetendő.

Smith-t 2021 májusában vették fel önkéntesként a büntetés-végrehajtási intézetbe, és végül körülbelül egy évvel később fiatalkorúak javítóintézetének munkatársává nevezték ki. A KXAN tudósítása szerint azonban mindössze hat hét után kirúgták. Nem sokkal később vizsgálat indult a nem megfelelő “kapcsolatfelvétel” vádja miatt.

Annak ellenére, hogy Smith-t eltiltották az állam bármelyik fiatalkorúakkal foglalkozó intézményében való munkavégzéstől, sikerült munkát találnia egy nonprofit korrepetáló csoportnál, amely 2023 szeptemberében az Austin délnyugati részén található Atkins High Schoolba helyezte el. Alig két hónappal később kirúgták, és vizsgálat indult az állítólagos szeméremsértés miatt.

December 8-án Smith-t letartóztatták és vádat emeltek ellene az Atkins High Schoolban történt incidenssel kapcsolatban. Azóta a Travis megyei börtönben tartják fogva.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Több mint 50 gyermek ellen követhetett el szexuális bűncselekményeket a transznemű pedofil

Kiskorúval követett el szexuális bűntettet a pedofil zoofil

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)