Abortuszpárti konferenciát szervez a Momentum szövetségese

Abortuszt népszerűsítő esemény meghívója került fel az EP honlapjára, amelyet fontos politikusok, pártvezetők is megkaptak, nyilván azért, hogy a saját felületeiken népszerűsítsék a “nagyszerű” eseményt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ne legyen kétségünk róla, hogy a globalisták ezt zokszó nélkül, önszorgalomból megteszik, de ne fussunk el a cím mellett! A konferencia elnevezése nem kevesebbet fogalmaz meg, minthogy demokrácia=abortusz, vagy abortuszhoz való jog=demokrácia. Egy mondatban leírható az ordító logikai (és még csak nem is morális bukfenc).

Ezek szerint az EP-ben az élethez való jog nem feltétele az úgynevezett demokráciának, csak az abortuszhoz való jog a fokmérő.

 “Örömmel meghívjuk Önt”

„A biztonságos abortusz nemzetközi napja alkalmából örömmel meghívjuk Önt „Az abortuszhoz való jog és a demokrácia állapota közötti kapcsolat” című konferenciára, amelyre szeptember 28-án 12.00 és 14.00 óra között kerül sor Brüsszelben, az Európai Parlamentben (3G2 terem). A részletes programot a mellékletben találja. Az eseményt 16.30-kor a brüsszeli Place du Luxembourg téren az „Európai mozgósítás az abortuszhoz való jogért” című rendezvény követi.

Az abortuszhoz való hozzáférés világszerte veszélyben van, és ez alól Európa sem kivétel. Az abortuszra vonatkozó tilalmak és korlátozások súlyos támadást jelentenek a nők szexuális egészsége, döntési autonómiája és jogai ellen. Az abortuszhoz való jog korlátozása gyakran a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok elleni szélesebb körű visszalépés része. A biztonságos abortusz nemzetközi napján szolidaritást vállalunk a nőkkel világszerte, és csatlakozunk a WHO-hoz, amely szerint „a biztonságos abortuszhoz való hozzáférés az egészségügyi ellátás alapvető fontosságú eleme”.

A konferencián ezeket a kérdéseket szakértőkkel, a civil társadalommal és a politikai döntéshozókkal fogjuk megvitatni. Szeretettel várjuk Önöket!” – Írják a szívélyes invitálásban Sophie in ‘t Veld és Fred Matić európai parlamenti képviselők.

A legbeszédesebb információ a levél végén van. Mert a fent említett politikusok nem akárkik. Ők az

„EP-képviselők a szexuális és reproduktív jogokért”

nevű szerveződés társelnökei.

Hát, persze, hogy feltűnik a Momentum

Sophie természetesen az ALDE tagja, ezen a videón éppen Donáth Annával elemzik az EP választásokat, még az előző ciklus előtt.

https://www.facebook.com/donathannajulia.momentum/videos/674030166345610/?ref=embed_video&t=11

Ő Sophie.

Ő pedig Fred, aki első ránézésre nem is annyira liberálisnak, mint inkább régivágású kommunistának tűnik.

Abortuszpárti feministát állít példaként a gyermekek elé a McDonald’s

Ezúttal egy abortuszellenes tüntetésen okoztak zavargásokat az antifák

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)