Életükben először dolgoztak a zsidók: Alagutat fúrtak a New York-i zsinagóga alá – Frissítés: Egy helyi lakos már hónapokkal ezelőtt hallotta őket a lakása alatt

A napokban elárasztották az internetet azok a felvételek, amin haszid zsidók egy csoportja összetűzésbe keveredett a hatóságokkal egy New York-i zsinagógában és szétverték a berendezést, valamint egy alagútrendszerről is kerültek elő felvételek. De mi is történt pontosan?

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Frissítés: Őrültnek nézték a New York-i lakost, amiért hallotta, hogy a földszinti lakása alatt valakik ásnak és jiddisül beszélnek

Richard Strocher, New York-i lakos bocsánatkérést követel, amiért skizofrénnek és antiszemitának nevezték, amiért panaszkodott, hogy “zsidók élnek a földszinti lakása alatt”, mert hallotta őket jiddisül beszélni és ásni. A hónapokkal ezelőtti tweetek utólag bizonyítják, hogy talán nem is őrült.

Korábban írtuk:

Yosef Braun, a zsinagóga főrabbija talált egy titkos alagútrendszert a zsinagóga alatt, amiért munkásokat hívott annak betemetésére. Azonban amikor a munkások nekiláttak volna dolgozni, egy csapat ortodox zsidó akadályozta meg őket. Bemásztak a járatokba, hogy ezzel akadályozzák a betemetést, majd egy idő után a berendezés szétverésének is nekiláttak. Bár nem tudjuk, hogy ez a szigorú vallási előírásaikba hogy fér bele, de ettől most tekintsünk el. Később a rendőrök is megérkeztek, akiknek egyesével kellett kirángatni őket a csatornából.

De mi volt a lázongások oka és hogy kerültek oda az alagutak? Ez valami közel-keleti fétis, hogy ásnak mint a vakond? Biztosat még senki nem tud, azonban több elmélet is született. Egyes cikkek szerint két zsidó irányzat közötti ellentét az oka, amiért a balhézó Chábád mozgalomhoz köthető haszidok nem ismerték el a főrabbi jogát arra, hogy módisításokat hajtson végre a zsinagógán, mert ők azt állítják, hogy a zsinagóga az övék. Egy másik helyi lap szerint az egyik alagút egy elhagyatott zsidó fürdőbe vezet, ezért nem akarták a járatok betemetését.  Egyes fórumokon olvasható olyan állítás is, hogy az alagutaknak gyermekkereskedelemhez lehet köze, mivel az alagutakban állítólag találtak gyerek méretű matracokat is. Azonban erre nincs konkrét bizonyíték, bár azért a zsidóktól nem áll olyan távol a szerv– és az emberkereskedelem.

Reméljük hamarosan megtudjuk mi volt a valódi ok, addig is hadd osszunk meg pár mémet, amik az internetes memegyár szülöttei.

(A pizzásdobozok a Pizzagate elméletre utal, mely szerint a Demokrata párthoz köthető egy pedofilhálózat, amit egy New yorki pizzériából irányítanak)
(A pizzásdobozok a Pizzagate elméletre utalnak, mely szerint a Demokrata párthoz köthető egy pedofilhálózat, amit egy New York-i pizzériából irányítanak)
Úgy látszik nemcsak a négy teknőc és Szecska mester él földalatti alagutakban
A Super Mario-ban sem a gombák ásták ki a földalatti csatornákat

2024.01.12 – Újabb mémcsokor:

“Gyere kölyök. Találtunk egy gyorsabb utat a zsinagógába”
” Válaszd a piros pirulát és megmutatom milyen mély a rabbi ürege”
Belső kép a New York-i alagútról
Az IDF által felfedezett Hamász alagút? Nem. Titkos zsidó alagút New York-ban.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Izrael építette a földalatti bunkereket az al-Shifa kórház alá, amire hivatkozva támadást indítottak a létesítmény ellen

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)