Epstein a Moszad ügynöke volt?! Mutatjuk kiket hagytak le a listáról (dokumentumok)

Számos bírósági dokumentumot hoztak nyilvánosságra szerdán, amelyek Jeffrey Epsteinhez köthető embereket azonosítanak. A lista publikálására már egy ideje számítani lehetett. A bírósági iratokban szereplő magas rangú nevek között szerepel többek között András herceg, Bill Clinton volt amerikai elnök, Michael Jackson és David Copperfield is. De vannak, akiket elhallgatnának… Például a fősodratú média nem említi a neves jogi professzort, ügyvédet, a cionista Alan Dershowitzot. Pedig az ő bűnössége egyértelmű. Mást sem szokás Epstein kapcsán emlegetni, mutatjuk őt is! Valószínűleg többről van itt szó, mint egyszerű pedofilhálózatról. A háttérben felsejlik a Moszad, mint megrendelő.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Alan Dershowitz 137 alkalommal szerepel Epstein-iratokban. Clinton “csak” 76-szor , András herceg 73 alkalommal. Mégsem említik a zsidót, pedig ő így szerepel az iratokban: “Epstein arra kényszerítette az akkor még kiskorú Jane Doe #3-t, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen Alan Dershowitz volt harvardi jogi professzorral, Epstein közeli barátjával és jól ismert bűnügyi védőügyvédjével.”

Dershowitz számos jogi ügyben megfordult, mint jogi képviselő, ügyvéd … A Wikipédia is bemutatja, hogy igazi nagynevű jogászról van szó. Mégsem emlegetik a nevét a médiában. Vajon nem azért, mert Izrael feltétlen lobbistájáról, egy tőről metszett cionistáról van szó?!

A most nyilvánosságra hozott dokumentumok az egyik áldozatnak, Virginia Giuffre-nak az Epstein barátnője, Ghislaine Maxwell ellen indított perében keletkeztek. Az iratok az ügyben tett tanúvallomásokat és az indítványok kivonatát tartalmazzák. Maxwellt 2021 decemberében ítélték el szexkereskedelem és hasonló vádak miatt, a bíróság arra jutott, hogy a nő tinilányokat közvetített Epsteinnek.

Dershowitz

Természetesen mindenki tagadja, hogy igénybe vették volna Epstein szolgáltatásait, és nem voltak a szigeten vagy Epstein házánál tett látogatásukkor ott lányok… Dershowitznak azonban felesleges tagadnia, egyértelmű.

Van még egy szereplő, akit nem szokás emlegetni Epstein ügyében, ő Ehúd Bárák, volt izraeli miniszterelnök. Képek bizonyítják amint belép, majd elhagyja Jeffery Epstein manhattani kastélyát 2016-ban. Miért járkált oda?

Mint ismert, Epstein igen gyorsan “öngyilkos” lett a börtönben. Hogy miért?

Frissítés: Epstein a Moszad szolgálatában állhatott

Ehúd Bárák és több cionista nevének kerülése, titkolása nemcsak azt mutatja, hogy védik egymást szokásos módon a zsidók. Egyre többen pedzegetik a keleti világban, hogy Epstein a Moszad szolgálatában állhatott, és vélhetően ők is végeztek vele a börtönben. Egyik kapcsolattartója maga Bárák, a volt izraeli miniszterelnök lehetett, de persze lehet őt is csak zsarolták. Mindenesetre a hálózati anyag átöröklődött a megrendelőnél kormányokon, rendszereken át.

Egyszerű a képlet, már a “Salon Kitty” és Redl ezredes története óta tudjuk, hogy a kompromittálás a titkosszolgálatok kedvelt fegyvere. Vajon hogyan tudott volna, mindennemű segítség nélkül évtizedekig Epstein egy teljes “pedofilszigetet” működtetni? Egyértelmű, hogy kellett főleg a kezdetekben egy kis állami segítség. Hogy melyik állam szolgálata állhatott a háttérben, azt nem nehéz kitalálni, főleg a résztvevők származását tekintve. Aztán lehetett zsarolni  már a bűnös politikusokat, ahogy csak akarták. A Moszad kedvelt módszere ez.

Bill Clinton, Barack Obama exelnökök, de Al Gore alelnök is a listán van, ahogy Steven Spielberg, Bruce Willis, Stephen Hawking és még sokan mások is. Így már érthető a zsidó lobbi ereje. A most megjelenő lista egy kisebb bomba volt csak. Az igazi nagy bombát a rejtett kamerás felvételek rejtik, amelyeket Epstein a Virgin-szigeteki kastélyában készített!

(444, MegatronX nyomán Szent Korona Rádió)

Tényfeltáró film készült a gyerekkereskedelem és a pedofília hátborzongató valóságáról

Még hogy nincs összefüggés a pedofília és az “LMBTQ-közösség” között! Újabb gyermekmegrontó aktivistát buktattak le (18+)